InnoFit termékek

Az alábbi űrlapon tudsz InnoFit termékeket rendelni.
A termékekről bővebb információt itt találsz: TopForm | Child | Purfit | Orifit

Ha mind a 4 terméket ki szeretnéd próbálni, akkor válaszd a Basic csomagot, mert úgy 15%-kal olcsóbban juthatsz hozzá, mintha külön-külön vennéd meg a termékeket.

Basic csomag választása esetén Magyarországra a kiszállítás ingyenes.

AJÁNDÉK termék

2021.07.22-től 07.29-ig  3 darab szabadon választott sűrítmény állagú (Topform vagy Child) InnoFit termék vásárlása esetén +1 db tetszőlegesen választható (Orifit vagy Purfit) terméket adunk AJÁNDÉKBA.

 Ráadásul ebben az esetben is ingyenes a kiszállítás Magyarországon.

Kivételes lehetőség:

A BASIC csomagot MOST szeptember 2-ig Te magad állíthatod össze. Mindössze arra kell ügyelned, hogy először válaszd ki a BASIC csomagot, add meg a csomag darabszámát (max. 3 dobozzal tudsz vásárolni egyszerre), majd ekkor le fog gördülni a 4 termék neve, ahol kiválaszthatod tetszőlegesen a két por állagú és a két sűrítmény terméket. 

Méregtelenítő lékúra ajándék csomag

A (T)eszek az egészségemért előadássorozat 1 éves születésnapja alkalmából szeretnénk egy különleges ajánlattal kedveskedni neked.

Szeptember 13-18. között minden 15.000 Ft-ot* meghaladó rendeléshez egy 1 napos méregtelenítő lékúra csomagot adunk ajándékba, hogy alaposan felvértezhesd magad a leggyakoribb őszi és téli betegségek ellen.

Miért érdemes böjtöléssel méregteleníteni?

 Kattints ide a részletekért!

* 15.000 Ft fölötti termék megrendelés + szállítási díj.

© 2020. Innofit-Team Kft. | Minden jog fenntartva!