Az InnoFit termékek mögött lévő különleges vákuumszárítási gyártástechnológia

Ezt a blogcikket lehetőséged van hanganyagként is meghallgatni. 👇🏻

Vajon Te hiszel még abban, hogy a normál táplálkozással minden szükséges tápanyagot bejuttatsz a szervezetedbe?

Ma már köztudott, hogy – a nagyüzemi termesztés miatt – a zöldségek és gyümölcsök korántsem tartalmaznak annyi hatóanyagot, mint régen.

A szervezetünknek égető szüksége van arra, hogy minőségi forrásból, koncentrált mennyiségben vigyük be a szükséges hatóanyagokat

Ha a testünknek megadjuk a minőségi tápanyagokat, lelkileg rendben vagyunk és a rendszeres testmozgásra is odafigyelünk, akkor nagy egészségi problémánk nem nagyon lesz életünk során…

Olvasd el a fenti bekezdést mégegyszer, mert ez az egészséges élet “titka”.

Nos, a helyzet az, hogy két dolgot kell megoldanunk egyszerre:

 • valahogy ki kellene nyerni a zöldségekből és gyümölcsökből az értékes beltartalmukat úgy, hogy azok ne sérüljenek,
 • és olyan formában kellene eljuttatni a fogyasztókhoz, hogy ne kelljen őket tartósítani és a napi fogyasztásuk ne kerüljön többe fél percnél – mert sajnos ettől többet a legtöbben nem szánnak az egészségükre…

Magyar szabadalomra épülő, különleges vákuumtechnológiás eljárás garantálja, hogy sérülésmentesen tudjuk megőrizni a zöldségek és gyümölcsök hatóanyagait a víz kivonásával.

A vízről azt kell tudni, hogy a forráspontja nem állandó: minél nagyobb a légnyomás, annál magasabb hőfok kell a forrásához (a tengerszinten ez ugye 100 Celsius fok, egy autó zárt hűtőrendszerében, a túlnyomásnak köszönhetően viszont még 110-120 fokon sem forr fel a víz) – és minél kisebb a légnyomás, annál alacsonyabb fokon már párolog a vízgőz. (Például a Himalája csúcsain már 70 fokon forr a víz – de vákuum segítségével mesterésegesen lecsökkentett nyomáson pedig akár szobahőmérsékleten beindul a forrás.)

Ennek köszönhetően lehetséges az, hogy úgy tudjuk az eleve nagyon magas minőségű zöldségekből és a gyümölcsökből eltávolítani a vizet, és megőrizni a szárazanyagot, hogy közben a vitaminok, egyéb hatóanyagok nem roncsolódnak.

Ráadásul az így kapott sűrítmény olyan magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat, flavonoidokat, karotinoidokat, hogy külön tartósítást sem igényel a termék – lényegében önmagát tartósítja!

Amit az eljárás végén kapunk: a színtiszta zöldség és gyümölcs. Se több – se kevesebb!

Azaz, az InnoFit termékekben nincs:

 • se tartósítószer,
 • se színezőanyag,
 • se ízfokozó,
 • se térfogatnövelő,
 • se édesítőszer, cukor – azaz semmilyen hozzáadott anyag.

Csak a magas minőségű zöldség és gyümölcs értékes beltartalma – immáron könnyen tárolható, szállítható, és gyorsan elfogyasztható formátumban.

Kétféle por és kétféle sűrítmény – ezekkel le lehet fedni a szervezet igényeit

Jó eséllyel a Te táplálkozásod is hiányos – a legtöbbünknek szükségünk lenne az egészséges működéshez egy vagy többféle hatóanyagra.

A csodálatos az, hogy ha a szervezetünknek megadjuk a minőségi hatóanyagokat, akkor be tudja indítani a regeneráló folyamatokat és képes a harmonikus, egészséges működésre.

Mi lenne, ha mostantól napi fél percben ezt a kérdést meg tudnád oldani úgy, hogy biztos lehetsz benne, hogy a bevitt tápanyag semmilyen szintetikus összetevőt nem tartalmaz, nincs benne hozzáadott anyag, és a vitaminok, ásványi anyagok, flavonoidok, karotinoidok nem sérültek a gyártási eljárás során…?

Ráadásul úgy, hogy a termékek íze isteni finom, gyerekek is nagyon szeretik, sőt, akár még édesség helyett is nyugodtan “rászokhatsz”, mert ez legalább egészséges!

Fontos kiegészítés: természetesen a hatóanyagok ilyen módon történő pótlása nem helyettesíti a megfelelő testmozgást, a lelki békét és az egészséges táplálkozást. (Azaz, ha mellette állandóan stresszelsz, nem mozogsz és eszed a fehér lisztet, cukrot, egyéb káros anyagokat, akkor önmagában a rengeteg vitamin – bár sokat fog segíteni – mindent nem fog tudni megoldani.)

InnoFit termékek (két por és két sűrítmény – az egészséges táplálkozás legegyszerűbb módja, ha a minőség a fontos)


Jöhet egy gyors összefoglalás?

1 – Kíméletes eljárás

INNOFIT: A szabadalmaztatott, világviszonylatban is egyedülálló kíméletes gyártási technológia jóvoltából csak a víz kerül kivonásra a gyümölcsökből. Az így feldolgozott zöldség, gyümölcs közel 100%-ban megőrzi az összes beltartalmi értékét, a hőre és az oxidációra érzékeny értékes növényi komponensek is megtartják a szervezet számára hasznos tulajdonságaikat.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek bármennyire is kiváló alapanyagot dolgoznak fel, egyrészről a feldolgozás során pl. a hőkezelés miatt a hőre érzékeny vitaminok szétesnek (pl. C-vitamin), másrészről a növényben lévő hasznos bioaktív anyagok, pl. a flavonoidok, karotinoidok – mivel instabil vegyületek (ezért is rendelkeznek gyökfogó képességgel) -, a feldolgozás során a levegővel érintkezve eloxidálódnak, így már stabil vegyületté alakulva nem tudnak antioxidásként/vagyis bioaktív módon viselkedni.

2 – Magas felszívódási arány

INNOFIT: A növények a kíméletes és különleges gyártástechnológia jóvoltából a feldolgozás során kolloid állagúvá válnak. A késztermék így már a száj nyálkahártyáján is képes felszívódni.

Így ki tudjuk kerülni az emésztőrendszert, ami által sokkal magasabb a felszívódási arány (ha anyagi szempontból nézzük, a hasznosulás mértéke miatt a magasabb mértékben felszívódó termék arányaiban, fajlagosan olcsóbb is).

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékeknek meg kell birkózni a gyomorsavval, áldozatául eshetnek a bélben élő különböző mikroorganizmusoknak, a nem megfelelő helyen történő oldódásuk miatt csak töredékében tudnak felszívódni a bélből.

3 – Bio-komplexitás

INNOFIT: A mi termékeink sokféle összetevőből készülnek, és a teljes növényt tartalmazzák, ennek köszönhetően szinergikus, összehangolt az összhatás, a hasznosulás.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek többsége pár – mesterségesen kiválasztott – komponensből áll, szintetikus, illetve szervetlen formában tartalmaz hatóanyagokat, így bizonytalan a hasznosulása, illetve gyakran nem tartalmazza azokat a komponenseket, amit az egyén szervezete igényelne.

Sosem tudhatjuk pontosan, hogy az adott pillanatban milyen hatóanyagból mennyire lenne szükségünk. A sokféleség, az igazi komplexitás csak a növényekre jellemző. Saját magunknak nagyon nehéz összeválogatnunk, hogy vajon miből mennyit lenne érdemes fogyasztanunk…

4 – Szintetikus milligrammok helyett organikus grammok

INNOFIT: Egy adag InnoFit termékben a növényi tartalmat nem milligrammokban mérjük, hanem grammokban! Ez a növényi tartalom sokszoros dózist jelent a hagyományos vitamin-készítményekhez képest.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek többnyire szintetikus, vagy félszintetikus hatóanyagokat tartalmaznak, és sokszor abszolút nem abban a mennyiségben, ami kívánatos lenne.

5 – Adalékmentes

INNOFIT: Az InnoFit termékek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, színezéket, tartósítószert, aromát, ízfokozót. Csak a színtiszta zöldséget és gyümölcsöt – ahogy azt a Jóisten megteremtette.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek tartalmaznak gyakran édesítőszereket, aromát, savanyúságot szabályzókat, tömegnövelő szert, színezéket, glicerint, mikrokristályos cellulózt, talkumot, gumiarábikumot, guar-gumit, emulgeálószert, sűrítőanyagot, stb-stb.

6 – Bio-kompatibilis

INNOFIT: A színtiszta zöldség és gyümölcs abban a formában létezik, ahogy azt a szervezetünk hasznosítani tudja. A magas felszívódás és beépülés annak köszönhető, hogy kompatibilis a szervezetünkkel.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek sokszor szintetikus anyagokat állítanak mesterséges kombinációba, így a szervezetünk megküzd vele, mire valamilyen módon be tudja építeni őket.

Tudomásul kell venni, hogy a természetes C-vitamin nem egyenlő az aszkorbinsavval – és ezt értsük minden hatóanyagra. A tudomány (legalábbis ma még) nem képes lemodellezni a természet alkotásait ugyanolyan minőségben.

Hagyjuk abba, hogy hatóanyagokban gondolkozunk – ehelyett gondolkozzunk bio-kompatibilis és bio-komplex táplálkozásban!

7 – Finom. Nagyon finom.

INNOFIT: Az InnoFit termékek FINOMAK, élvezettel fogyaszthatók és változatosan beépíthetők a táplálkozásba!

 • A sűrítményeket lehet simán kiskanállal, közvetlenül elszopogatni,
 • vagy akár natúr joghurtba belekeverni,
 • a porokat akár vízbe, teába tenni, elkeverni,
 • vagy közvetlenül a szánkba önteni – minden formában nagyon finomak!

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek szinte kötelező módon ehetetlenek: gyakran nehéz őket lenyelni, rossz ízűek. Nem csoda, hogy a gyerekek mellett nekünk felnőtteknek is gyakran ellenérzésünk van a napi rendszeres használatukkal kapcsolatban.

Építsd be a saját táplálkozásodba ezeket a kiváló természetes forrásokat, és vedd észre a piaci lehetőséget: ugyanis ezek a termékek nem táplálék-kiegészítők, hanem a legmagasabb minőségű táplálékok

Az InnoFit – a termékvásárláson túl – üzleti lehetőséget is kínál ajánlói partnereinek.

Kérdés: Ha már amúgy is szeretnél valamilyen vállalkozásból plusz bevételre szert tenni, nem lenne jobb olyan dologgal foglalkozni, ami hasznos az emberiség számára, és jobbá teszi az életünket?

Kétféle cég létezik: amelyik rombolja a földet, az emberiséget, a környezetet és a jövőnket, és amelyik előreviszi. Az előbbieket hívják “humanity minus”, az utóbbiakat “humanity plus” cégeknek.

Miért ne foglalkoznál olyasvalamivel, ami erősen a humanity plus kategóriába tartozik, mert

 • a termékek a színtiszta, magas minőségű zöldség és gyümölcs, (minden hozzáadott anyagtól mentesen),
 • ezáltal nagyban hozzájárulnak a szervezetünk optimális működéséhez, (fordítsd ezt le életminőségre hosszú távon…),
 • és az üzleti mentorprogramunknak köszönhetően anyagi biztonságot is tudunk kínálni partnereinknek.

Csupa win-win-win felállás – amelynek Te is részese lehetsz, ha jelentkezel.

Ehhez az első lépés, hogy add le a jelentkezési igényed, amit az üzleti mentorod fog elbírálni egy felvételi beszélgetés után (amit telefonon vagy Skype-on fogtok tudni lefolytatni). Erre azért van szükség, hogy jó csapat alakulhasson ki, a kölcsönös tisztelet, megbecsülés és a bizalom alapján. Mivel hozzánk bárki jelentkezhet, ezért fontosnak tartjuk az alkamasságot a kiválasztás során. Ez teljesen kötelezettségmentes számodra, és minden olyan kérdésed fel tudod a mentornak, amilyen információra még szükséged van a döntéshez: