Glutén mentes

100% növényi alapú

adalékanyag mentes

Tejtermék mentes

Szója mentes

Hozzáadott cukor nélkül

Miért a PURFIT?

PURFIT 4 gyümölcsből áll, amik párosítása eszméletlenül fantasztikus ízbombaként hat. 

Ha egyszer megkóstolod, nincs visszaút, a rabjává válsz! 

A gyümölcsöket koncentráltan és egyszerűen fogyaszthatod a mindennapos rohanásban is.

Előző
Következő

Mit tartalmaz az INNOFIT PURFIT?

Összetevők:
erdei áfonya-, bodzabogyó-, feketeribizli-, csicsókakivonat

Fogyasztás:
1 tasak (5g) tartalmát kinyitás után többféleképpen is fogyaszthatod. Lentebb több ötletet is olvashatsz.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges táplálkozást!

Purfit

Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Hányféleképpen fogyasztható?

A terméket a “por” állagából adódóan többféleképpen fogyaszthatod a nap bármely szakaszában.

Keverd bele

vízbe, növényi tejbe, gyümölcslébe vagy egyéb folyadékba a kedved szerint

Keverd össze

zabbal, joghurttal vagy túróval

Turmixold bele

gyümölcs vagy zöldség smoothie-ba

Szórd rá

pirítósra, salátára vagy tésztára

Ínycsiklandó InnoFit receptek

A gombra kattintva különböző egészséges nassolnivaló recepteket tudsz letölteni, melyek az InnoFit termékek hozzáadásával készültek. 

Terméktapasztalatok

További terméktapasztalatokért kattints a gombra:

További kérdésed van?

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket a Facebookon!

Gyakori kérdések

A különleges gyártástechnológiának köszönhetően a termékeink nedvességtartalma nagyon alacsony (Orifit és Purfit esetében max. 3-5%, a Topform és Child esetében max. 20%), miközben magas koncentrációban vannak jelen benne a természetes antioxidánsok (flavonoidok, A-, C- vitamin). Az alacsony víztartalom, a növények PH értéke és a magas antioxidáns koncentráció következtében a termékek mikrobiológiailag nagyon stabilak, azaz nem romlanak meg. Megfelelő tárolás mellett akár két évig is megőrzik eredeti minőségüket.

Az InnoFit termékekben lévő vitamin tartalom nem összehasonlítható a hagyományos vitaminkészítmények vitamintartalmával, hiszen ott vagy teljesen szintetikus vitaminokból állítják össze a készítményeket, vagy minimális természetes növényi hatóanyagokat (max. pár száz milligramm mennyiségben) egészítenek ki szintetikus vitaminokkal. Az így előállított készítményekkel nem célunk versenyezni vitamintartalomban, és megtévesztenénk a fogyasztókat is ezekkel az adatokkal.

Több cég forgalmaz különböző receptúrájú flavonoid készítményeket, és felmerülhet az a kérdés benned, hogy milyen szempont szerint válasszak közülük? Miben lehetnek különbségek az egyes termékek között?

Gyakran olvasható a cégek termékismertetőiben a “kíméletes eljárással készült” megfogalmazás. Milyen technológiára utalhatnak ezzel az elnevezéssel? Fontos erre odafigyelni, mert a gyümölcsök feldolgozásának a módja jelentősen befolyásolja a termék beltartalmát.
Csokorba szedtük a szempontokat, amelyek komoly különbségeket jelentenek termék/termék között, és ezt azzal a céllal tettük, hogy segítségedre legyünk az eligazodásban, illetve a termékválasztásban.

  1. Gyártástechnológia. Ha a termék üvegben van, akkor ez már egy gyanús jel. Ha a kupak lecsavarásakor egy “kattanó” hangot ad, akkor ott kíméletes hőkezelés alatt kb. 80°C – 90°C-on történő hőkezelést (pasztörizálást) értenek. Ennek célja a mikroorganizmusok elpusztítása és a növényben lévő enzimek deaktiválása (enzimként való aktivitásának a felfüggesztése – ezzel tulajdonképpen az elpusztítása), ami a termék eltarthatóságát fogja biztosítani. Ezek a termékek a legtöbb esetben utóvitaminozottak, hiszen a hőkezelés során a hőre érzékeny bioaktív anyagok, vitaminok pl. C-vitamin is tönkre mennek, vagyis a pozitív élettani hatásukat nem tudják már az elfogyasztásuk után kifejteni. Ezt ellensúlyozandó tesznek bele más cégek szintetikus vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy ezzel emeljék a termék beltartalmi értékét.

    Az InnoFit termékek vákuum technológiával készülnek, és a kíméletes eljárás alatt valóban alacsony hőmérsékleten történő sűrítést értünk (A Topform, Child esetén ez +6 Celsius-fok). E feldolgozásnak a lényege, hogy közel 100%-ban a gyümölcsökben és a zöldségekben található a hatóanyagok nem károsodnak a feldolgozás során. Ezért nem tartalmaznak hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket.

  2. Miből készülnek a termékek: gyümölcs koncentrátumból, vagy gyümölcsvelőből. A gyümölcsvelőből készült termék esetén gyakran a gyümölcs víztartalma nem kerül, vagy csak részlegesen kerül kivonásra. Ebben az esetben, hogy megkössék a vizet sűrítő-, zselésítőanyagokat, stabilizátorokat és emulgeálószereket adnak hozzá. (Pl. almapektin, karragén, guargumi, gumiarábikum, xantángumi, alginsav). Ha a termék összetevőit elolvasod, akkor egyértelműen erről meg tudsz győződni. Mivel így nem lesz magas a természetes hatóanyag tartalma a terméknek, ezt ellensúlyozandó tesznek bele szintetikus vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy ezzel is emeljék a termék beltartalmi értékét.

    Az InnoFit termékek gyártása során nem használunk sűrítő-, zselésítőanyagokat, stabilizátorokat és emulgeálószereket, vagyis ténylegesen a víz kivonásával koncentráljuk be őket, így a létrejött gyümölcs-zöldség koncentrátum beltartalma, akár sokszorosa is lehet más termékekhez képest.

  3. A receptúrában milyen bogyós növények vannak. Óriási különbségek lehetnek egyfelől alapanyagárban a gyümölcsök beszerzésében (Pl. szőlő alapú a termék, ami jelentősen olcsóbb árfekvésű gyümölcs, mint az áfonya, kökény, szeder,…), másfelől fontos szerepet játszik, hogy a receptúra összeállítását megelőzték-e kutatások, ami a növények beltartalmára, élettani hatásaira irányultak, és ha indokolt, akkor nagyon drága alapanyag is megtalálható a termékben.

    Az Innofit termékek mögött sokéves komoly növényi kutatások állnak. A Topform és a Child receptúrájának a megalkotását megelőzte egy antioxidáns kutatásra épülő szabadalom, amely biztosítja a receptúra különlegességét, és a szervezet számára gyakorolt komplex hatásmechanizmusok szinergikus beindítását. A Topform termékben 6 nagy antioxidáns hatóanyagcsoport van jelen egyszerre. A hasonló termékek 1-2 antioxidáns csoportot tartalmaznak csupán.

A cukorbetegeknek komoly szövődményt jelent az erek állapotának a romlása. A bogyós növényekről számos kutatás bizonyítja az erekre gyakorolt pozitív hatást (érvédelem, az érszűkület kialakulásának a lassítása), így fogyasztásuk ajánlott. Mivel a termékekben található gyümölcsök természetes gyümölcscukrot tartalmaznak, étkezés közbeni bevétel esetén csak súlyos esetekben szükséges a napi szénhidrát mennyiségbe beszámolni. A beszámításnál Topform, Child esetén 3g/adagoló kanál, Orifit, Purfit esetén 5g/tasak szénhidráttal lehet számolni. (A tényleges szénhidrát tartalom ennél kevesebb.)

A termékek glutént (gabonafehérjét) nem tartalmaznak. A gyártónál glutén tartalmú készítmény nem készül, így nyomokban sem tartalmazhatnak glutént.

Minden dolgot mértéktelen fogyasztással túl lehet adagolni. A  kérdés tehát nem az, hogy túladagolható-e, vagy sem, hanem hogyha sokat eszünk belőle, akkor mi fog történni velünk. A tapasztalatunk szerint nagy valószínűséggel semmi. A szervezetünk intelligens módon megszabadul a felesleges mennyiségtől (pl. immunválaszként enyhe hasmenés formájában), illetve mint más élelmiszerekkel kapcsolatban is “nemkívánás” érzet, átmeneti undor alakulhat ki önvédelmi reakcióként. Fontos megértenünk, hogy ezek a hatások nem a betegség jelei, hanem az egészséges szervezet válaszai a mértéktelen fogyasztásra. Ennek elkerülésére ne essünk túlzásokba, hanem a dobozon feltüntetett mennyiséget fogyasszuk.

Ha egészségesen táplálkozol, és kellő mennyiségben, színben, változatosan, frissen szedetten és minőségben tudsz nap mint nap zöldséget és gyümölcsöt enni, akkor lehet, hogy Te azon kevesek közé tartozol, akiknek nincs szüksége a táplálék kiegészítésére semmilyen formában, így az InnoFit termékekre sem. A statisztikák szerint a legtöbb ember vagy változatosságban, vagy minőségben, vagy pedig mennyiségben nem tudja elfogyasztani a szakmailag indokolt napi mennyiséget. Ha stresszes életet élsz, sportolsz, kismama vagy, vagy az idős korosztályhoz tartozol, esetleg dohányzol, emésztési problémáid vannak, akkor nagy valószínűséggel a megnövekedett igény miatt még az egészséges táplálkozás mellett is indokolt lehet az InnoFit termékek fogyasztása. Feltétlenül személyre szabottan mérlegeld a helyzetedet.

Mivel a termékek zöldség és gyümölcs koncentrátumok, és az InnoFit termékekben lévő növények tudomásunkkal nem szerepelnek a tiltólistán, nem tartalmaznak olyan hozzáadott anyagokat, amelyek szerepelnek a tiltólistán, és az üzemben sem történik olyan egyéb termék gyártása sem, ami tartalmaz tiltólistás hatóanyagot, így a sportolók biztonsággal fogyaszthatják a termékeinket.

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, és a csomag érkezéséről e-mailt és SMS-t küld.  Általában a rendeléstől számított 1-2 munkanap alatt megtörténik a kézbesítés – de a rendeléskor beállíthatod azt a dátumot, ami Neked kényelmes.

A kiszállítás díja:

díjmentes szállítás értékhatára Magyarországon belül €115 az aktuális euro – forint árfolyam szerint. Az ennél alacsonyabb kosárértékű megrendelések szállítási díja €3.81 az aktuális euro – forint árfolyam szerint.alapesetben 1440 Ft

A kellemetlenségek elkerülése és a sikeres tranzakció érdekében kártyás fizetés előtt, ellenőrizd:

A kártyád alkalmas-e internetes vásárlásra.
A kártya érvényességét, nincs-e letiltva, nem járt-e le.
A kártyán lévő egyenleget, van-e rajta megfelelő összeg.
A kártya használati limiteket,
Az egy tranzakcióra beállított limit magasabb-e, mint a fizetendő összeg,
A napi tranzakciók számát nem érted-e el,
Az aznapi vásárlások figyelembevételével is maradt-e elegendő keret a napi limitből a fizetés teljesítésére.

Az internet kapcsolatot. Lassú, akadozó internet kapcsolat esetén a tranzakció időtúllépés miatt meghiúsulhat.

A SimplePay fizetési felületén az adatok kitöltése során a kártyaszámot mindaddig hibásnak jelzi, amíg az összes számjegyet be nem írtad, emiatt tehát ne szakítsd félbe az adatok beírását. A beírt adatokat ellenőrizd le! Ne kapkodj! A fizetés gomb egyszeri megnyomása után légy türelemmel mindaddig, amíg visszajelzést nem kapsz. Amennyiben olyan bank bocsátotta ki a kártyádat, ahol a fizetési szándék megerősítésére sms-ben küldött biztonsági kódot kell megadni, legyen készenlétben a telefonod.

Amennyiben „back”, „reload” illetve „refresh” segítségével térsz vissza a fizetőoldalra, a tranzakciót a rendszer biztonsági okokból automatikusan visszautasítja. Ilyenkor újra kell kezdeményezned a vásárlást.

A fizetési adatok megadása ne húzódjon el sokáig, mert kidobhat a rendszer.

Érdemes SimplePay fiókot nyitni (ingyenes regisztráció), mert a későbbiekben nagyban megkönnyíti a kártyás fizetést (és még sok másra is használhatod).

+ TIPP: ha Firefox böngészőt használsz és többszöri nekifutásra sem sikerül a tranzakció (és teljes mértékben biztos vagy, hogy  minden rendben van a kártyáddal, neteddel, stb), érdemes másik böngészőben megnyitni a fizetési oldalt (tapasztalataink szerint a Firefox használata során gyakoribb a sikertelen tranzakció). Ha így sem működik, először a kártyakibocsátó bankoddal vedd fel a kapcsolatot, ők nagy valószínűséggel tudnak neked segíteni.