Innováció a táplálkozásban,
avagy az egészségmegőrzés
új dimenziója

Indulhat az életmódváltás?

Egészségesen táplálkozni jó, azonban nem árt, ha az ember
tisztában van az alapokkal. Az egészséges ételek kapcsán ugyanis
számos tévhit kering a köztudatban.

A hatalmas tévedések legfőbb forrása az élelmiszeripar, az élelmiszergyártóknak ugyanis nem az a célja, hogy a számunkra legegészségesebb ételek kerüljenek az asztalra. Nekik a haszon a kulcstényező.

Ebből adódóan egy átlagember étrendje tele van feldolgozott ételekkel, finomított szénhidrátokkal és persze töménytelen mennyiségű cukorral. Pont a lényeg hiányzik belőle: a megfelelő mennyiségű és minőségű zöldség és gyümölcs, ami elengedhetetlen a megfelelő sejtműködéshez, az egészség megtartásához, a betegségek elkerüléséhez.

Ha mindennapi szinten elmarad a tested megfelelő táplálása, a szervezeted nem tud megfelelően működni. A baj eleinte csak fáradékonyság, a betegségekkel szembeni csökkent ellenállóképesség formájában jelentkezik, hosszútávon viszont súlyos hiánybetegségek alakulhatnak ki.

Miért forradalmian újak és egyedülállóak az
INNOFIT termékek más táplálékkiegészítőkhöz képest?

1 2 3 4 5 6

A szabadalmaztatott, világviszonylatban is egyedülálló kíméletes gyártási technológia jóvoltából csak a víz kerül kivonásra a gyümölcsökből. Az így feldolgozott zöldség, gyümölcs közel 100%-ban megőrzi az összes beltartalmi értékét, a hőre és az oxidációra érzékeny értékes növényi komponensek is megőrzik a szervezet számára hasznos tulajdonságaikat.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek bármennyire is kiváló alapanyagot dolgoznak fel, egyrészről a feldolgozás során a hőkezelés miatt a hőre érzékeny vitaminok szétesnek, pl. C-vitamin; másrészről a növényben lévő hasznos bioaktív anyagok, pl. a flavonoidok, karotinok, mivel instabil vegyületek (ezért is rendelkeznek gyökfogó képességgel), a feldolgozás során a levegővel érintkezve eloxidálódnak, így már stabil vegyületté alakulva nem tudnak antioxidásként/vagyis bioaktív módon viselkedni.

 A növények a kíméletes és különleges gyártástechnológiája jóvoltából a feldolgozás során kolloid állagúvá válnak. A kész termék ígymár a száj nyálkahártyáján képes felszívódni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a szervezet könnyen és időben gyorsan beépítheti, hasznosíthatja.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékeknek meg kell birkózni a gyomorsavval, áldozatául eshetnek a bélben élő különböző mikroorganizmusoknak, a nem megfelelőhelyen történő oldódásuk miatt csak töredékében tudnak felszívódni a bélből és ez az idő, amire felszívódik, akár órákig is elhúzódhat.

Az InnoFit termékek sokféle összetevőből készülnek, és a teljes növényt tartalmazzák, ennek köszönhetően szinergikus, összehangolt az összhatás, hasznosulás.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek többsége pár komponensből áll, szintetikus, illetve szervetlen formában tartalmaz hatóanyagokat, így bizonytalan a hasznosulása, illetve gyakran nem tartalmazza azokat a komponenseket, amit az egyén szervezete igényelne. Sosem tudjuk pontosan, hogy az adott pillanatban miből mennyire van szükségünk. A sokféleség, az igazi  komplexitás csak a növényekre jellemző.

1 adag InnoFit termékben a növényi tartalmat nem milligrammokban mérjük,
hanem grammokban! Ez a növényi tartalom sokszoros dózist jelent a
hagyományos vitaminkészítményekhez képest.

Az InnoFit termékek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, színezéket, tartósítószert, aromát, ízfokozót stb.

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek tartalmaznak: gyakran édesítőszereket, aromát, savanyúságot szabályzókat, tömegnövelő szert, színezéket, glicerint, mikrokristályos cellulózt, talkumot, gumiarábikumot, guar-gumit, emulgeálószert, sűrítőanyagot,…..

Az InnoFit termékek FINOMAK, élvezettel fogyaszthatók és változatosan beépíthetők a táplálkozásba!

Ezzel szemben a hagyományos tablettás/kapszulás termékek szinte kötelező módon ehetetlenek: gyakran nehéz lenyelni, rossz ízűek. Nem csoda, hogy a gyerekek mellett nekünk felnőtteknek is gyakran ellenérzésünk van, ha szedésre ajánlják.

Cégadatok

Kapcsolat

Blog

Hasznos linkek