Glutén mentes

100% növényi alapú

adalékanyag mentes

Tejtermék mentes

Szója mentes

Hozzáadott cukor nélkül

Miért a CHILD?

A modern orvostudomány hangsúlyozza az értékes vitaminok, ásványi anyagok és más szükséges tápanyagok bevitelét. A zöldségek és gyümölcsök kiváló forrásai lehetnek az említett tápanyagoknak.

Az InnoFit Child egy sokoldalú termék, mellyel a zöldségek és gyümölcsök értékes tápanyagait juttathatod gyermeked szervezetébe koncentrált formában.

Előző
Következő

Mit tartalmaz az INNOFIT CHILD?

Összetevők:
Lékoncentrátum: cékla, alma, fekete ribizli, fekete áfonya, meggy, tőzegáfonya, vörös szőlő, bodzabogyó, fekete szeder, fekete berkenye; homoktövis (bogyólé,  gyümölcshúsolaj), hibiscus.

Fogyasztás:
A dobozban található adagolókanállal (kb. 3 ml) fogyasztva a termék kb. 1,5 hónapra elegendő!

A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges táplálkozást!

Noha a reklámok nap mint nap sulykolják belénk, hogy fogyasszunk vitaminkészítményeket, és konkrétan megnevezik, hogy miből mennyit kellene fogyasztanunk, de fontos tudnunk, hogy ahány ember, annyiféle anyagcsere, étkezési szokás, annyiféle élethelyzet és intenzitás jellemez bennünket. Tehát a dolog nagyon primitív leegyszerűsítése, ha azt kijelentjük, hogy mindenkinek ugyanannyit kell fogyasztania 1-1 vitaminból, vagy táplálékkiegészítőből. Persze marketing szempontjól nagyon egyszerűen kommunikálható ez, hogy kapj be belőle napi 1 szemet. Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű, mivel a testünk egy nagyon összetett rendszer, és minden ember egy kicsit más. Balgaság lenne úgy gondolni, hogy minden ember életkora, testsúlya, egészségi állapota, táplálkozási, életviteli szempontjainak a figyelembevételének vizsgálata nélkül egyforma igénnyel rendelkezik vitamint, ásványi anyagokat, nyomelemeket illetően. Önmagában 1-1 személy esetén is ez napi szinten változhat, hiszen ha stresszes a napja, vagy erős fizikai aktivitást végez, máris megváltozik a szükséglete.

Mégis mennyit fogyassz naponta a Topformból?

Ha Te egy átlagos, egészségesnek mondható ember vagy, átlagos testsúllyal, egy átlagos igénybevétel mellett, a tapasztalat szerint napi 1 adagolókanállal elég neked ha fogyasztasz reggel a Topformból. Így 2 hónapig elég neked 1 dobozzal. 


Amikor úgy érzed, hogy nagyobb megterhelés ér akár lelkileg, akár fizikailag, vagy úgy érzed, hogy “bujkál benne egy betegség (pl. megfázás, fertőzés), éjszakáznod kellett, vagy nő vagy és menszeszed van, esetleg buliztál, akkor érdemes a termék fogyasztásának a gyakoriságát emelni, vagyis nem 1x, hanem a nap folyamán akár 2x, vagy 3x is fogyasztani belőle. 

(Aki kemoterápia kezelés alatt áll, ott a tapasztalat szerint a kemo előtt 2 nappal érdemes már a dózist megemelni, a kemo napján, majd utána 2 napig megemelt adagot fogyasztani.) Fontos felhívnom a figyelmedet arra is, mivel ginzenget is tartalmaz a Topform, – ami remek immunstimuláló, vitalizáló, – hogy lehetőség szerint délután 5 óra után már ne fogyassz belőle, hiszen lehet hogy az élénkítő hatása révén nem leszel este álmos. Ezt érdemes személyesen kitapasztalnod, hogy rád hogyan hat a termék.

Child (1)

Megbízható forrása sok növényi anyagnak, ezek közül különösen a növényi színanyagoknak (polifenolok, antociánok, proantocianidinek, karotinoidok) és más biológiailag fontos anyagoknak.

Terméktapasztalatok

További terméktapasztalatokért kattints a gombra:

További kérdésed van?

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket a Facebookon!