TISZTA
GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG.
SEM TÖBB, SEM KEVESEBB.

A gyermeked gyakran megbetegszik? Többet van otthon, mint az oviban/iskolában? Allergiás?
Akkor támogatásra szorul az immunrendszere.

Az immunrendszer működése rendkívül összetett, és legalább ennyire összetettek azok az okok is, amelyek a betegségek kialakulásához vezethetnek. Az immunrendszer nem megfelelő működésének egyik oka a nem megfelelő táplálkozás.

A modern orvostudomány hangsúlyozza az értékes vitaminok, ásványi anyagok és más szükséges tápanyagok bevitelét. A zöldségek és gyümölcsök kiváló forrásai lehetnek az említett tápanyagoknak, de vigyázat! Nem mindegy, milyen minőségű a táplálék! A tartósított, hőkezelt, vagy vegyi anyagokkal agyonkezelt zöldségek és gyümölcsök csökkentett tápanyagtartalommal bírnak.

Miért egyedülálló a CHILD?

Az INNOFIT CHILD 100% natúr, egyedi technológiával készülő természetes készítmény. Ennek a világviszonylatban is egyedülálló technológiának a lényege, hogy az ellenőrzött gazdálkodásból származó gyümölcsöket és zöldségeket nem hőkezeljük a feldolgozás során, ezért megőrzik az összes értékes tápanyagot (vitaminok, növényi enzimek, flavonoidok, karotinoidok), és ezáltal gyökfogó képességüket.

Az INNOFIT CHILD koncentrált formában tartalmazza a természet erejét, és a szervezet a koncentrált gyümölcsöket, zöldségeket ebben a formában azonnal hasznosítani tudja.

Gyerekekről lévén szó, az is fontos, hogy nem kell hatalmas mennyiséget elfogyasztaniuk ahhoz, hogy megfelelően feltöltsék a vitamin- és ásványianyagraktáraikat!

Mit tartalmaz az
INNOFIT CHILD?

Összetevők:
lékoncentrátum: cékla, fekete áfonya, fekete ribizli, meggy, tőzegáfonya, vörös szőlő, bodzabogyó, fekete szeder, fekete berkenye; homoktövis (bogyólé,  gyümölcshúsolaj), hibiszkusz

Mielőtt konkrétan válaszolnék a kérdésre, fontosnak tartom a következő dolog végiggondolását. 
Ahány ember (gyerek), annyiféle anyagcsere, étkezési szokás, annyiféle élethelyzet és intenzitás jellemez bennünket. Tehát a dolog nagyon primitív leegyszerűsítése, ha azt kijelentjük, hogy mindenkinek ugyanannyit kell fogyasztania 1-1 vitaminból, vagy táplálékkiegészítőből.

Persze marketing szempontjól nagyon egyszerűen kommunikálható ez, hogy kapj be belőle napi x szemet. Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű, mivel a testünk egy nagyon összetett rendszer, és minden ember egy kicsit más. Balgaság lenne úgy gondolni, hogy minden ember életkora, testsúlya, egészségi állapota, táplálkozási, életviteli szempontjainak a figyelembevételének vizsgálata nélkül egyforma igénnyel rendelkezik vitamint, ásványi anyagokat, nyomelemeket, színanyagokat illetően. Önmagában 1-1 személy esetén is ez napi szinten változhat, hiszen ha stresszes a napja, vagy erős fizikai aktivitást végez, máris megváltozik a szükséglete.
 
Mint ahogy a termék nevéből utalás van a gyerekekre, így alapvetően ez egy gyermek immunerősítő, ám összetétele révén kiváló lehet allergiásoknak, időseknek és szív-, érrendszeri betegségben lévőknek egyaránt. Vagyis ne tévesszen meg bennünket a neve, tudjunk tőle elvonatkoztatni.


Gyerekek esetén életkorhoz igazítsuk a Child fogyasztását.


 A javaslataink 
egy egészségesnek mondható, átlagos testsúlyú, egy átlagos igénybevételű gyereknek szól. 
1-2 éves korban ⅓  adagolókanállal/nap – 6 hónapig elég
3-5 éveseknek ½ adagolókanállal/nap – 4 hónapig elég 
6-11 éveseknek ¾ adagolókanállal/nap – 2,5 hónapig elég
12 éves kortól 1 adagolókanállal/nap – 2 hónapig kitart


DE!

Amikor úgy érzed szülőként, hogy nagyobb megterhelés éri akár lelkileg, akár fizikailag a gyermekedet (pl. indul a közösségbe járás, intenzíven sportol, dolgozatírás lesz), vagy úgy érzed, hogy “bujkál benne egy betegség” (pl. megfázás, fertőzés), akkor érdemes a termék fogyasztásának a gyakoriságát emelni, vagyis nem 1x, hanem a nap folyamán akár 2x, vagy 3x is adni belőle. Fontos, hogy lehetőség szerint ne az adagot emeld, hanem inkább a termék fogyasztás gyakoriságát. Ezzel sokkal jobban tudod támogatni az immunrendszerét.


Felnőtteknek általános immunerősítőként napi 1 adagolókanállal javasoljuk. Így 2 hónapig elég 1 dobozzal.

Amennyiben allergiás, műtét után van, idős, vagy nagyon legyengült egészségi állapotú  a személy, akkor érdemes a termék fogyasztásának a gyakoriságát emelni, vagyis nem 1x, hanem a nap folyamán akár 2x, vagy 3x is fogyasztani belőle. Amikor az állapota javult/stabilizálódott akkor áttérhetünk a napi 1 adagolókanál adagra/vagy a Topform termékre.

Child (1)

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, de különösen

gyermekeknek, hogy immunrendszerük támogatásával a szervezetük könnyen megbirkózzon a fertőzésekkel, betegségekkel.
Az INNOFIT CHILD már 10 hónapos kortól adható!

kismamáknak az egészséges magzat fejlődésének a támogatására.

műtéten, súlyos betegségen átesett felnőtteknek, a lábadozás lerövidítésére.

allergiásoknak (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt), az allergiás tünetek csökkentésére.

idős embereknek az immunrendszerük támogatására, a korral járó leépülés lassítására.

A gyermekedet minden pillanatban számtalan kórokozó veszi körül, ezek legyőzéséhez igencsak leleményesnek kell lennie szervezetének.
Segítsd őt abban, hogy az immunrendszere megfelelően tudja ellátni a feladatát, hogy sikeresen kerekedjen felül a baktériumokkal, vírusokkal való harcban!

További kérdésed van?

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket a Facebookon!

Ha pedig szeretnél terméktapasztalatokat olvasni, akkor kattints a gombra!