TISZTA
GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG.
SEM TÖBB, SEM KEVESEBB.

A gyermeked gyakran megbetegszik? Többet van otthon, mint az oviban/iskolában? Allergiás?
Akkor támogatásra szorul az immunrendszere.

Az immunrendszer működése rendkívül összetett, és legalább ennyire összetettek azok az okok is, amelyek a betegségek kialakulásához vezethetnek. Az immunrendszer nem megfelelő működésének egyik oka a nem megfelelő táplálkozás.

A modern orvostudomány hangsúlyozza az értékes vitaminok, ásványi anyagok és más szükséges tápanyagok bevitelét. A zöldségek és gyümölcsök kiváló forrásai lehetnek az említett tápanyagoknak, de vigyázat! Nem mindegy, milyen minőségű a táplálék! A tartósított, hőkezelt, vagy vegyi anyagokkal agyonkezelt zöldségek és gyümölcsök csökkentett tápanyagtartalommal bírnak.

Miért egyedülálló a CHILD?

Az INNOFIT CHILD 100% natúr, egyedi technológiával készülő természetes készítmény. Ennek a világviszonylatban is egyedülálló technológiának a lényege, hogy az ellenőrzött gazdálkodásból származó gyümölcsöket és zöldségeket nem hőkezeljük a feldolgozás során, ezért megőrzik az összes értékes tápanyagot (vitaminok, növényi enzimek, flavonoidok, karotinoidok), és ezáltal gyökfogó képességüket.

Az INNOFIT CHILD koncentrált formában tartalmazza a természet erejét, és a szervezet a koncentrált gyümölcsöket, zöldségeket ebben a formában azonnal hasznosítani tudja.

Gyerekekről lévén szó, az is fontos, hogy nem kell hatalmas mennyiséget elfogyasztaniuk ahhoz, hogy megfelelően feltöltsék a vitamin- és ásványianyagraktáraikat!

Mit tartalmaz az
INNOFIT CHILD?

Összetevők:
lékoncentrátum: cékla, fekete áfonya, fekete ribizli, meggy, tőzegáfonya, vörös szőlő, bodzabogyó, fekete szeder, fekete berkenye; homoktövis (bogyólé,  gyümölcshúsolaj), hibiszkusz

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, de különösen

gyermekeknek, hogy immunrendszerük támogatásával a szervezetük könnyen megbirkózzon a fertőzésekkel, betegségekkel.
Az INNOFIT CHILD már 10 hónapos kortól adható!

kismamáknak az egészséges magzat fejlődésének a támogatására.

műtéten, súlyos betegségen átesett felnőtteknek, a lábadozás lerövidítésére.

allergiásoknak (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt), az allergiás tünetek csökkentésére.

idős embereknek az immunrendszerük támogatására, a korral járó leépülés lassítására.

A gyermekedet minden pillanatban számtalan kórokozó veszi körül, ezek legyőzéséhez igencsak leleményesnek kell lennie szervezetének.
Segítsd őt abban, hogy az immunrendszere megfelelően tudja ellátni a feladatát, hogy sikeresen kerekedjen felül a baktériumokkal, vírusokkal való harcban!