Vadonat új céges autó az InnoFit-től – Neked!

Ha elmondjuk, mit kell teljesíteni egy új autóhoz, van kedved mérlegelni, hogy képes vagy-e rá..?

Oké, lássuk! Az InnoFit minden affiliate partnerének egy új autót finanszíroz, az alábbi feltételekkel:

Mit kell teljesíteni hozzá?

Bármely három, egymást követő hónap alatt kell két feltételt teljesíteni:

  • Ki kell nevelni 3 Bronze Manager csoportot (ez kb. 15-25 fő / csoport)
  • És kell összesen – legalább az egyik hónapban – 6.000 pont forgalom (A nagyságrend kedvéért: kb. 100 fős csapattal ez meglesz.)

Ha valaki gyorsan indul, akkor akár 80 fő körül is meg lehet csinálni.

Természetesen ha az első 3 hónapban nem sikerült minősülni, semmi pánik, akkor majd a második-harmadik-negyedik hónapban. És így tovább – bármely, egymást követő három hónapban lehetőséged van teljesíteni a két feltételt, végső határidő nélkül.

A minősülés fél évre szól, utána meg kell hosszabbítani mindössze egy újabb Bronze Manager csoport kinevelésével.

Milyen autót fogok kapni?

Ha teljesíted a fenti két feltételt, akkor az InnoFit fél évig fizeti számodra egy új, vagy szinte új autó teljes bérleti költségét:

  • Beleértve a havidíjat,
  • szervizelést,
  • gumicserét,
  • az assistance szolgáltatást,
  • és az országos autópálya matricát is!

Fél évig tehát semmi gondod az autóra! (Csak a tankolás, parkolás a Te költséged.)

Ráadásul egy közel 1.000 darabos flottából választhatsz, ahol egyik autó sem öregebb fél évesnél, jellemzően nullkilométeresek, vagy maximum 5-10 ezer kilométeresek, tehát gyakorlatilag újak.

Sőt, lényegében szinte bármilyen típust, modellt választhatsz (ami a flottában van), a kis autóktól kezdve, az egyterűeken át, a crossoverekig, vagy épp luxusautókig, SUV-okig.

Az InnoFit egy keretösszeget fizet Neked, és ha olyan autót hozol ki, aminek a havidíja kevesebb, akkor marad még benzinre is, ha olyat, aminek több, akkor azt értelemszerűen Neked kell kipótolni – de lényegében nincs felső határ.

A kiválasztott autót amúgy bármikor lecserélheted, akár havonta kihozhatsz egy-egy másik típust, a kedved szerint.

Hogyan és mikorra lehet elérni ezt a minősülési szintet?

Ahhoz, hogy kiépíts 3 Bronze Manager vonalat, és legyen összesen legalább 6.000 pontod – mint említettük -, nagyjából egy 100 fős csapatra lesz szükséged.

Ahhoz, hogy egy ekkora csapatot fel tudj építeni, a tapasztalatok szerint legalább 4-5 vonalat el kell indítanod, és kell idő, mire ebből 3 láb egy 20-25 fős létszámra felduzzad.

Ez azért nem egy rossz karrierterv, ha belegondolsz – És ezen a szinten már nem fogsz kevesebbet keresni, mint havi 700-800.000 Ft.

Nos kedvet kaptál egy új autóra, hogy a segítségünkkel egy ekkora üzletet összerakj? Akkor kezdjük, klikkelj az alábbi gombra, és regisztrálj az InnoFit csapatába, mi már készen állunk a megvalósításra!