Testünk bonyolultabb, mint bármely gépezet…

Az érem két oldala...

A testmozgás szükségességéről és jótékony hatásairól gyakran hallunk, a kockázatairól azonban csak nagyon ritkán, pedig fontos, hogy ezzel is tisztában legyünk, hiszen kivédeni, tenni ellene csak így tudunk! Önmagában az elégtelen folyadékfogyasztás, rendszertelen, egyoldalú étkezések és a különféle étrendi hibák hosszútávon komoly egészségügyi problémákat okozhatnak, de rendszeres sportolás mellett ezek a problémák sokkal korábban jelentkeznek, így feltétlenül komolyan kell venni.

A sporttevékenység hatására megnövekedett tápanyagigény pótlására bevett megoldás az étrendkiegészítők fogyasztása.

A sportolók körében elterjedt a nagydózisú vitamin és ásványi anyag szedés. Jó tudni, hogy indokoltsága és ártalmatlansága ma tudományosan nem igazolt, és a szintetikus antioxidánsok fokozott bevitelének elmélete sem kellően alátámasztott szakmailag.

Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet a legjobb megoldás 

  • a megnövekedett tápanyagigény fedezésére?
  • a szervezet energiaellátásának javítására?
  • a sportolás közben keletkező káros hatások ( pl. oxidativ stressz, salakanyag,…) ellensúlyozására?
  • a regeneráció idejének csökkentésére?
  • a sportteljesítmény javítására és/vagy az edzéshez való adaptáció fokozására?
  • a hiányból adódó sportsérülés kockázatának elkerülésére?

Mi az egészséges megoldás?

Sok a szempont, még több a jól hangzó javaslat.

Az InnoFit szakembereivel egyetértésben fontosnak tarjuk, hogy ne dőlj be a divatirányzatoknak.

A legbiztonságosabb megoldás, ha követed az egészséges táplálkozás ajánlásait, és a szervezeted megnövekedett szükségleteit megpróbálod a legtermészetesebb módon fedezni (ennek nincs kockázata, és már sokszor bizonyított “embernek való” megoldás). Optimális esetben ( sportágtól és edzéstől függően) ez több mint napi fél – egy kilogramm bio zöldség, gyümölcs fogyasztást és a teljes kiőrlésű gabonák beiktatását jelenti. Több hazai és külföldi kutatás is alátámasztja, hogy sajnos a nagyüzemi termesztésű növények vitamin, ásványi anyag, nyomelem tartalma töredéke a szükségesnek, nem fedezhető velük a sportolás által megnövekedett igény!

A rohanó életviteled lehetővé teszi a minőségi alapanyagok beszerzését?

A tudatos ételkészítést, vagy éppen magát a  rendszeres, tápanyagokban gazdag étkezést?

Ha a válaszod nem, akkor a Innofit termékek egyedülállóan kiváló megoldást jelenthetnek számodra természetességüknél fogva. Egyszerűen, könnyen, ugyanakkor változatosan beépíthetők a táplálkozásba. Nagy előnyük továbbá, hogy az év 12 hónapjában folyamatosan magas beltartalmú, természetes és egyben koncentrált megoldást kínálnak.

Hallgasd meg azok tapasztalatát, akik az InnoFit termékek rendszeres fogyasztásával már nemcsak élvezik annak előnyeit, hanem minimálisra csökkentették a sportolás negatív hatásait.

"Profi kick-boxosként élek kint Thaiföldön. Napi 2 edzésem kb. 30 fokban, és magas páratartalomban folyik, ami a szervezetemnek nagyon megterhelő. Amióta az InnoFit termékeit használom, jóval energikusabb vagyok, gyorsabb a regenerációm az edzések után, és nem vagyok annyira kimerülve. Mérkőzések előtt a súlyomra figyelni kell, ezért a gyümölcsöket mellőznöm kell a szénhidráttartalmuk miatt, viszont a hatóanyagukra nagy szükségem van. Ezt a problémát egyszerűen meg tudom oldani az InnoFit termékek fogyasztásával."

Vidákovics Patrik
kétszeres kick-box amatőr világbajnok
"Azt figyeltem meg, hogy ha edzés előtt eszem egy adag Topformot, akkor nagyságrendekkel jobban bírom fizikailag az edzést, kevésbé fáraszt ki ugyanaz a gyakorlatsor. Mióta feltűnt, azóta Topform fogyasztással támogatom meg az edzéseimet."
Papp Ágnes

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)