Ne gyulladj be!

Hajhullás, bőrkiütés és fáradékonyság – nem beszélve a lázról és a sajgó ízületekről: ennyiféle kellemetlen tünete lehet annak, ha alattomos gyulladási gócpont pusztítja a szervezetet.

Vajon a legjobb ilyenkor a sarki patikába rohanni? Lehet, hogy az iparilag előállított gyógyszerek hatni fognak, de egy dolog biztos: sohasem mentesek a mellékhatásoktól. Ez az ára a gyógyulásnak?

Ha másképpen (is) szeretnél tenni egészségedért, akkor ne feledkezz meg a természetes gyulladáscsökkentő növényekről! Segítségükkel természetes és egészséges módon enyhítheted a panaszokat, és lerövidítheted a gyógyulási időt, ha már gond van. Íme néhány alapvető tudnivaló az InnoFit által ajánlott, természetes gyulladásgátlókról:

Enyhítsd a gyulladást a kamilla erejével!

Gyerekkoromban még gyakran használt gyógynövény volt erős gyulladásgátló, vizelethajtó tulajdonságainak köszönetően. Ma sem szabadna elfelednünk a kamillát, hiszen fokozza a vér áramlását, ami lehetővé teszi a duzzanatok csökkentését. Nem csak kortyolgatni jóleső és egészséges: a kamillából készült teát külsőleg is alkalmazhatjuk a gyulladt területen.

A legjobb hatás érdekében keverj a kamillateába 1 adag Orifit terméket, és kortyolgasd el nyugodtan! Külső borogatáskor sózó mozdulatokkal szórd be a porral alaposan a kamillateás borogatást, és helyezd rá a gyulladt testrésze, majd tekerd be follpackkal!

A fekete ribizli és a bodzabogyó csodája

Hormonális gyulladáscsökkentő növények mindketten, amelyek serkentik a mellékvesék kortizontermelését, és így érik el a kívánt gyulladásgátló hatást. Az eredmény a bevételtől számított 10 perc után megmutatkozik. Izületi problémák esetén is feltétlenül fogyaszd rendszeresen a Purfit terméket, illetve Topformot.

Omega-3 zsírsavakkal a gyulladások ellen

Gyulladásgátló molekulák termelését teszik lehetővé a szervezeted számára a hidegen sajtolt olajok.

Alapozz a bázikus ásványokra!

Mivel a túl savas környezet kedvez a gyulladásoknak, bázikus (alkáli) ásványok bevitelével is sokat segíthetsz magadon. A nátrium, a kálium, a magnézium, a vas és a mangán semlegesítik a sokak szervezetében túltengő, fölösleges savakat. Gyakorlatilag minden InnoFit termék első osztályú ásványianyag-forrás.

Mint mindig, az alapszabály most is az, hogy nem érdemes megvárni a komolyabb betegségek kialakulását. Előzd meg a testedet gyötrő gyulladásokat természetesen az InnoFit segítségével!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)