Téged merrefelé irányít az élet?

Az elmúlt időszakban gondolkodtál azon, hogy olyan utakon is jó lenne elindulni, amelyeken eddig még nem jártál?

A legtöbb ember ellenáll a változásnak. Te is?

Változik körülöttünk minden – most például a járvány forgatta fel teljesen mindenki életét – mégsem tudunk könnyedén, együtt áramlani az élet változásaival!

Ellenállunk, nekifeszülünk, ellenkezünk, mert leragadtunk egy régi állapotunkban, vagy mert nem tudjuk befogadni az újat. Bármi is az oka, gyakorlatilag ott szabotáljuk a változásunkat, ahol csak tudjuk!

Gondolj csak bele:

Mi lenne, ha a szörfös is nekifeszülne a hatalmas hullámoknak? A víz ereje biztosan megtörné az ellenállását és elsodorná Őt. Ehelyett inkább felugrik a deszkájára és együtt áramlik a hullámokkal.

Ugyanezt kellene tennünk nekünk is! Figyelni, hogy milyen változásra hív az élet és engedni annak.

Ehhez belül is át kell állnod egy másik működésre, ami persze nem is olyan egyszerű, és lehet hogy belül nagy harcot fogsz vívni magaddal. Lelkileg belül úgy élheted meg, hogy el kell engedned a régi megszokott dolgokat és helyette valami új, ismeretlenbe kell belelépni.

No, ettől a váltástól ha a frász kerülget, teljesen normális!

Hiába vágyunk rá évek óta, hogy megvalósítsunk új terveket, amikor ott állunk a kapujában, akkor bizony többször is inunkba szállhat a bátorság. Ha Te is most úgy érzed, hogy ha elengedem azt a szerepemet, amivel több éve azonosulok, akkor elvesztem Önmagam és megsemmisülök, akkor ez teljesen normális.

A változás nem kívül nehéz, hanem belül!

Ha nyitott vagy, rájössz, hogy lehet – és olykor kell is – váltani egy merészet a munkában. Nem kell életed végéig ugyanazt a munkát végezned, pláne, ha már nincs benned annyi lelkesedés, érzed, hogy kiégtél.

Ehhez persze meg kell hoznod a döntést, hogy elfogadod a változással járó fájó érzéseket is.

Ehhez az kell, hogy rugalmas legyél és végig kezeld az egód ellenállásait. Az önismereted segít az úton maradni.

Ha a fentebbiekből úgy érzed, hogy Te is valami hasonlóan mész vagy mentél keresztül, akkor ismerd meg azt az üzleti modellt, ami megteremtheti számodra a váltás lehetőségét egyszerűbben, gyorsabban, mint ahogy most el tudod képzelni.

A partnereink a legújabb dolgokat tanulják meg az online oktatáson keresztül: marketingről, kommunikációról, hirdetésekről, vezetésről. Rendkívül tetszik nekik a tanulás, élvezik az új információk elsajátítását és gyakorlatba átültetését. Megtapasztalják, hogy az iskolai traumáik ellenére, valójában szeretnek tanulni, mert imádják magukba szívni a sok új tudást! Persze meg kellett tanulniuk újra osztani az idejüket, és minimálisra szorítani a nem fontos feladatok elvégzését.

Nyiss új dolgok irányába, kóstolj bele egy új területbe. Adj esélyt magadnak a változtatásra azáltal, hogy megismersz különböző ajánlatokat. Hidd el, ráérsz utána eldönteni, hogy a mi ajánlatunk az, amire eddig is vártál, vagy tovább kell keresned. A lényeg, hogy cselekedj!