Segítség kell a döntés meghozatalához? Itt van!

Ha kedvet kaptál, hogy InnoFit-es legyél, de mielőtt ezt a döntést meghoznád, még szívesen megismernél pár InnoFit partnert – mert fontos, hogy ne csak tőlünk informálódj -, akkor most ez a cikk Neked szól. 

7 + 1 üzleti partnerünk gondolatait olvashatod most el, hogy ők miért csatlakoztak és mit jelent számukra InnoFitesnek lenni.

Jó olvasást!

Team Member
Némethné Zsuzsa

“Az InnoFit által kínált közösségi vállalkozást azért kezdtem el, mert szeretném elérni saját céljaimat, miközben ebben egyre több embernek segítségére is lehetek. Alkalmazottként, az ember nagyon kiszolgáltatott, olyan munkára vágytam, amit otthonról lehet csinálni. Fontos számomra, hogy sok időt tudjak tölteni a családommal. Nagyon fontos a saját és a családom egészsége is, amiben az InnoFit termékek vannak segítségemre. Célom minél több ember figyelmét felhívni, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az egészségünk és immunrendszerünk védelmében, és ennek a megvalósításához egy egyszerű, InnoFites megoldást kínálni számukra. Szerintem közösségben azért jó vállalkozni, mert olyan emberekkel lehetek kapcsolatban, akikkel közös gondolataink vannak és egy közös célért dolgozunk. Itt mindenki segítőkész a másikkal és erősítjük egymást a tanulások során. Amikor olyan emberekkel vagy kapcsolatban, akik pozitívan gondolkoznak az életről, a sikeres vállalkozásról, minden sokkal könnyebb.”

Qualified Member
Frank-Kócsi Boglárka

“Zeneművész-tanár vagyok. Pár év tanítás után úgy éreztem, hogy noha szeretem csinálni, de valami még hiányzik az életemből. Rájöttem, hogy számomra nagyon fontos az önfejlesztés és továbbképzés. A tanulás így soha megszűnni nem akaró szokássá vált számomra. Az InnoFit ajánlatára hogy igent mondjak, a tanulási vágy mellett az indító lökést az adta meg, hogy zenetanárként nagyon korlátozottá vált az időbeosztásom: estébe nyúlóan kötött munka a Zeneiskolában, hogy a fizetésemet kiegészítsem délelőttönként plussz magánórákat tartok, a hangszertudásom toppontartásának érdekében pedig rengeteget gyakorolok. Nem sok időm marad, ami egy darabig elviselhető, de mi lesz később? Hogyan fog beleférni majd a család, a gyerekek, …? A célom az InnoFit-tel, hogy megteremtsem azt a szabadabb időbeosztású és anyagilag kevésbé korlátozott életet, amit elképzeltem! Bár eredetileg egyedül gondolkodtam egy saját vállalkozásban, mégsem bántam meg soha egy percre sem, hogy az InnoFit csapat tagja lettem. Mentorként és mentoráltként is nagyon élvezetesnek és hasznosnak találom az itt megszerzett ismereteket és tudást. Hiszem, hogy a sok segítség a közösségtől a személyes és üzleti fejlődésünkben is elengedhetetlen a sikerhez és a csapatmunka értékes bizonyítékai! A csapattal már mottónkká vált: Vállalkozzunk Együtt!”

Qualified Member
Hornyák Eszter

“Egy vállalkozás indításának sok indoka lehet! Az én miértem a ki nem mondott hátrányos megkülönböztetésben rejlik. Mint 3 gyermekes édesanya tudomásul kellett vennem, hogy sajnos nem vagyok kelendő a munkaerőpiacon. Hadakozhatunk ellene, de így van. Ráadásul miért kellene választanom a gyermek vagy a munka között? Én nem szeretnék, mert mindkettő fontos a számomra. Szeretem a hivatásomat, tele vagyok tettrekészséggel, de fontos számomra a kis családom is. Nem kicsi álmom, hogy a kettőt összehozzam. Az InnoFit közösségi vállalkozását azért választottam, mert felismertem, nem rendelkezem elegendő tőkével, hogy egyedül induljak neki a vállalkozói útnak. Megvallom, sokat kell még tanulnom a vállalkozások világáról, viszont ebben a csapatban, melyben Frank-Kócsi Boglárka a segítőkész mentorom, ezt meg is tehetem. Nem véletlenül csapat! Kiegészítjük egymást. Ki a technikai, ki az elméleti részben jobb. Van, aki vezetőként teljesedhet ki, és van aki fantasztikusan tud motiválni. Az egyéni fejlődésem itt nem csak nekem fontos, hanem a csapatnak is előnye származik belőle! Hiszen egyedül is lehetek én tehetséges, de egy közösség tudja ezt igazán megsokszorozni. Itt úgy tudok sikereket elérni (nem csak anyagi természetűt), hogy egy támogató környezet vesz körül, ahol még az sem probléma, ha a munka közben (Zoom-os konzultáció alatt) néha valamelyik fiam hozzám szól. Ez számomra egy igazi közösségi vállalkozás! Egy ember központú, kreatív hivatás!”

Senior Team Leader
Nagy Ilona

“Miért kezdtem el a közösségi vállalkozást? Amikor hallottam a koncepciót, egyből tudtam, hogy ez kell nekem. Tudtam, hogy ez lesz a megoldás. Hetek óta az volt a téma a párom és köztem, hogy hogyan fogjuk megoldani az életünket, hogy babát vállalhassunk, ha az én fizetésem egy időre kiesik. És ott ültünk azon az estén, s mindketten éreztük, hogy igen, ez kell nekünk, ez a cég csak ránk várt. És ez kölcsönös. Ha jó emberekkel akarsz együtt dolgozni, ha jó ügy mellé akarsz állni, ha anyagilag független szeretnél lenni, akkor érdemes megnézni, hogy vajon Neked mi mindent adhat ez a vállalkozás! Ebben minden lehetőség benne van – ezért szeretem! Nagy előnye, hogy kipróbálhatod magad ebben az üzletben anélkül, hogy szakmát kéne váltanod. Nem kell egyből kigyúrni magad vállalkozás- indítás témában. Sőt, még a marketing-rendszert is “alád rakják”. Nem egyedül küzdesz, hanem egy egész csapattal együtt dolgozva haladsz a céljaid felé. Nem konkurenciát nevelsz ki, hanem egy remek munkatársat, akivel közösen és hatékonyan dolgozhattok egy közös cél elérése érdekében.”

Senior Team Leader
Mohl Ferenc

“Azért kezdtem el az InnoFitet, mert közösségi vállalkozás. Szeretem, ha tartozok valahova. Itt egy olyan csapat van, ahol a tagok egymást segítik. Az különösen nagyon tetszik benne, hogy nem kell mindenhez nekem egyedül értenem. Itt a partnerek egészen eltérő területről jönnek és más-más képességekkel rendelkeznek. De ez itt nem hátrány, hiszen így mindenki azt a kompetenciáját tudja kidomborítani, amiben igazán jó. Ráadásul a közös munka során sokkal több ötlet is születik. Hatalmas előny az is, hogy itt ebben a vállalkozásban a más-más nézőpontokat össze tudjuk gyúrni a közös célok eléréséhez. A csapatmunka nemcsak gyors reagálást eredményez mindenki örömére, hanem az egyik legfontosabb dolog a sikerhez. A hagyományos vállalkozások esetén vannak költségek – akár az indulási, akár a működési időszakot nézzük – amelyek igencsak megterhelőek lehetnek a vállalkozó számára. Nem így az InnoFitnél. Itt, mivel ez közösségi vállalkozás, ezek megoszlanak közöttünk, ami óriási előny mindannyiunk számára, hiszen jóval kisebb befektetéssel elkezdhető, működtethető.”

Bronze Manager
Hartmann-Mihalik Júlia

“Azért kezdtem el, hogy a későbbiekben itthonról tudjak dolgozni és mellette majd meg tudjam valósítani azt a kis vágyamat is, hogy legyen egy pici kávézóm vagy cukrászdám. Az a szabadság, hogy itthonról dolgozhassak nagyon motiváló volt számomra. Igazán azt szeretem ebben a munkában a legjobban, hogy emberekkel tudok foglalkozni, hogy minél több különleges embert megismerhetek az ország és később a világ összes tájáról. A csapat remek, igazi barátságok születnek, ami miatt különösen nagyon szeretek itt dolgozni. Itt a csapatban nem vagyok egyedül, hanem folyton van segítség. Vannak, akik nekem segítenek, hogy előrébb jussak és én is tudok segíteni másoknak, hogy ők is sikeresek lehessenek!”

Bronze Manager
Hartmann Norbert

“Igazából három fontos dolog volt számomra, amiért InnoFites lettem. Hogy szabadon magam oszthassam be az időmet, a saját magam főnöke lehessek, és ne legyen felső korlátja a keresetemnek. Nekem ez adja nap mint nap a motivációt. Nagy élmény azokkal a munkatársakkal együtt dolgozni, akik agilisek és látszik rajtuk, hogy akarnak haladni és ezért tesznek is. Szerintem fontos, hogy legyen kihez fordulni, hogyha elakadsz. Egy saját vállalkozás esetében az bukó, ha nincs egy segítőd, aki támogatni tud tanáccsal, tapasztalatokkal. Hogyha elakadsz, akkor nincs kitől megkérdezni, hogy hogyan tovább. Itt viszont mindig van kihez fordulni! Itt az InnoFitnél fantasztikusan kitalálták a mentori programot.”

Director
Mihalik Alpár

“Az InnoFit indulásakor óriási potenciált láttam a cég üzleti modelljében, így az építőipari vállalkozásom mellett párhuzamosan azonnal belekezdtem a közösségi vállalkozásba. Már fél év alatt olyan komoly eredményeket értem el, ami arra sarkallt, hogy meghozzam a döntést; kizárólag az InnoFit közösségi vállalkozással szeretnék foglalkozni. Azóta közel 500 fősre növekedett a csapatom. Szenvedélyként tekintek a csapatépítésre és örömmel tölt el, hogy ennyi kiváló embert ismertem meg a munkám során és nap mint nap segíthetem őket a céljaik elérésében. “

Ha készen állsz arra, hogy Te is csatlakozz a csapatba, akkor kattints a gombra és jelentkezz hozzánk!