Miért csatlakoztam az InnoFit-hez? – 11 üzleti partner válaszol

Ha gondolkozol azon, hogy érdemes-e csatlakoznod az InnoFit-hez, akkor olvasd el ezt a cikket, amiben 11 már regisztrált üzleti partnerünk, hozzád hasonló vállalkozó szellemű ember mondja el, hogy MIÉRT CSATLAKOZOTT. Nagyon jókat mondtak, érdemes elolvasnod!

 

“Azért csatlakoztam az InnoFit-hez, mert szeretnék kitörni a mókuskerékből, szeretném magam beosztani a munkával töltött időmet, ezáltal szabadabb életet. Szeretnék több időt tölteni a családommal, gyerekeimmel, utazni. Az utóbbihoz például nem hátrány egy passzív jövedelem is… Illetve érdekel az egészséges életmód, a termékek is megragadtak, és a 2 így egyben meggyőzött.
A legjobban az tetszik, hogy nem kell ismerősökre “tukmálni a bizniszt”, olyan jelöltek jelentkeznek a Fusion Marketingen keresztül, akiket már alapból érdekel, és nem kell mindenáron meggyőzni őket. Sőt, én szelektálhatok, kivel szeretnék együtt dolgozni.”

Dalma Diána
mesterfodrász, szalontulajdonos, üzletvezető

“Szeretek dolgozni. Szeretem a munkámat. A munkám a hivatásom, ezt álmodtam meg, erre tettem fel az életemet. De sajnos közalkalmazottként nem válthatom valóra az álmaimat, céljaimat, pedig nekem rengeteg van! Szeretnék pénzügyileg független lenni, megtanítani a fiaimnak, hogy az élet nem azon múlik, hogy egész nap dolgozol-e! Nem akarok azon aggódni, hogy melyik nap utalják a fizetésem, és vajon bele fogunk-e férni a hónapban a keretekbe!
Nekem egy olyan lehetőséget jelent az InnoFit, amivel idő előtt “nyugdíjba” mehetek és a hivatásom nem válik kényszerpályává!”

Veres Éva
gyógypedagógus

Azért csatlakoztam, mert a bevezető videó alapján úgy éreztem ez az az üzlet, amely segítségével 1-2 éven belül olyan passzív jövedelemre tehetek szert, ami segítségével aztán nem kell a nyugdíjamon izgulni. De nem nyugdíjas korúként szeretném élvezni az élet szépségeit, hanem pár éven belül.
Dolgoztam már MLM üzletben és jelenleg is online üzletekkel foglalkozom. A kettő együtt egy kiváló párosítás, csak eddig nem találkoztam ennyire jól megtervezett rendszerrel. A legfontosabb, hogy úgy fogott meg, hogy senkivel sem kellett beszélnem, mert a videó eladta az üzletet nekem. A hagyományos MLM-mel, személyes kapcsolat alapján ez nem jöhetett volna létre. Biztos vagyok benne. Tudom, hogy az emberek nyitottak az új lehetőségek iránt, de nem működik, ha azt úgy akarjuk rájuk erőszakolni. Hiszek a nagy számok törvényében és az elvégzett munkában. Ez az én üzletem.”

Wollein Attila
blogger

5 gyermekem van. A GYED lejártával új jövedelemforrást kell keresnem, hogy ne csak egy keresetből éljen a családunk. Ugyanakkor 5 gyerek mellett visszamenni dolgozni akár csak 6 órában egyáltalán nem reális. Ezért csatlakoztam az InnoFit-hez, amely high-tech termékeket kínál egy innovatív üzleti rendszerben. Úgy érzem, ez kellő rugalmasságot biztosít, hogy a gyerekek nevelése mellett egy teljes értékű jövedelemre, sőt, anyagi függetlenségre tehessek szert.”

Borkóné Fodor Krisztina
közgazdász, főállású anya

Többféle dolog is motivál, természetesen vannak álmaim, céljaim, mégis az elsődleges a családom “biztonságban tartása, tudása”.
Az anyagi biztonság egy fő szempont, ezért most erre hegyezem ki a dolgot. Kicsit paradox a helyzet, hiszen kockázatot kell vállaljak a biztonsághoz.
Ezt a kockázatot viszont ez a rendszer jól le tudja redukálni, amellett, hogy szép (anyagi) eredményeket lehet elérni, ez volt az egyik fő oka a csatlakozásomnak.
Nyilván a szabadság, amit ad ez a vállalkozás, az is nagyon inspiráló.
Az időmet, ha Én tudom beosztani, akkor több jut a Nekem fontos dolgokra, illetve olyan dolgokkal foglalkozhatok, akár hobbi szinten is, amiben igazán jól érzem magam.
Igazából a hosszú távú anyagi biztonságot látom a rendszerben, persze azt el is kell érjem valahogy 🙂 “

Kohut Gergely
rekreáció irányító

Ez a vélemény NAGYON ŐSZINTE és hosszú lett, szóval csak saját felelősségre nyisd le… 🙂

“Hosszú évek óta kerestem a megoldást, hogy szabadabb, kötetlenebb, rugalmasabb életet élhessek. Aztán rájöttem, hogy alkalmazottként erre esélyem sincs. Dolgoztam multinál, ahol jól kerestem, és volt is némi rugalmasság az időbeosztásomban, de ezért cserébe sokkal többet dolgoztam nyolc óránál – tehát mókuska a kerékben. Miután erre rájöttem, olyan munkát kerestem, ami a fenti feltételeket biztosítja. Dolgoztam online, de sem anyagilag, sem időbeli kötetlenségben nem azt hozta, amit vártam. Időközben két gyermek édesanyja lettem, így a rugalmasság, ha lehet még fontosabb lett a számomra. Szeretnék minél több időt a fiaimmal tölteni  – ha vissza kellene mennem dolgozni, a legjobb indulattal is 9,5 – 10 órát lennénk távol egymástól. És amikor hazaesünk, kezdhetem a házimunkát – így nem tudom mikor is lehetnék velük érdemben, anélkül, hogy a nyelvem lógna. Tehát amikor az InnoFit bemutató videóit megnéztem, nem volt kérdés bennem. Ez a cég egy olyan üzleti koncepciót állított össze, aminél nem tudok jobbat, hogy olyan életstílust alakítsak ki, amelyre mindig is vágytam. Gyermekeimnek az egészséges érzelmi és mentális háttéren túl, a megfelelő anyagi hátteret is biztosítani tudom, és módom lesz rá, hogy minden tekintetben jó útravalóval indítsam el őket az életükben. Amíg pedig felnőnek, szeretném beutazni velük a világ szépséges helyeit, hogy sok-sok közös élményünk legyen – mert a legvégén úgyis ez számít! Mindezeken felül pedig szeretnék értéket adni más embereknek is. A Nia tánc, és az írás az eszközeim arra, hogy adhassak a világnak – egy komoly passzív jövedelem mellett a kötetlen, szabad életmódba ezek is beleférnek. Összefoglalva az InnoFit-tel megteremtem a szívem szerint való életet 🙂 “

Mi tetszik a legjobban az InnoFit-ben és a Fusion Marketingben?

“A Fusion Marketing eszközei, a modern technológia használata a legütősebb érv volt számomra, amiért elköteleződtem az InnoFit mellett. Zseniális ötlet volt a kisvállalati online marketing eszközök használata mellé beemelni a hálózatépítés hatástöbbszöröző matematikáját és erejét! Szerintem ez egy forradalmi újítás, és semmiképp nem szerettem volna ebből kimaradni! Miután dolgoztam offline, hagyományos MLM-ben, mondhatom, a különbséget zongorázni lehet! Az, hogy az érdeklődők jönnek hozzám, és nem nekem kell boldog boldogtalant megkeresnem az üzleti lehetőséggel, az egyszerűen nagyszerű! 🙂 De amit a legjobban szeretek az InnoFit-ben, azok az emberek! Ez tényleg egy közösségi vállalkozás, együtt, egymást segítve haladunk a céljaink felé. Ennek az összefogásnak hatalmas ereje van, és még soha ilyen szintű mentori támogatást nem kaptam eddig sehol! Ennek az egésznek már most is látványos eredményei vannak, és még csak nemrég indultunk! Úgy érzem, ide tényleg érdemes csatlakozni, a lehető legjobb döntés volt! 🙂 “

Mika-Lukács Judit
személyi asszisztens

Szeretnék végre a saját álmaimért dolgozni, nem mások álmait megvalósítani. Sokkal több időt akarok a családommal tölteni, az unokáimmal lenni és nem azon aggódni, hogy majd a nyugdíjamból ki tudom-e fizetni a villanyszámlát.”

Mi tetszik a legjobban az InnoFit-ben és a Fusion Marketingben?

“Az InnoFit-ben elsősorban a termékek és azok praktikus csomagolása. Finomak, könnyen kezelhetőek. A Fusion Marketingben az egyszerűsége, átláthatósága. Tetszik, hogy végre nem az eladással kell foglalkoznom, hanem a saját fogyasztásunkkal és mindez emberi elérhető áron. Csodálatos a szponzorom és a teljes csapat hozzáállása, segítőkészsége. Mégsem nyüstölnek, tényleg hagyják, hogy a saját tempómban dolgozzak. Ha szükségem van rá akkor akár naponta is zargathatom a szponzoromat kérdéssel, még soha nem mondta azt, hogy most nincs rám ideje.”

Kocsó Jánosné Zsuzsa
betanított munkás

“A passzív jövedelem szerzés lehetősége mellett az egészséges táplálkozás javítása és a tudatos vitális élet egyre magasabb szinten történő megélése. A passzív jövedelem hozzásegít ahhoz, hogy minél több emberhez eljuttassam a tudatos, vitális élet megteremtésének lehetőségét.”

Dr.Mayer László

vitalitás terapeuta, gyakorlati parapszichológus, csontkovács

Hazatérve Ausztriából, ahol 4 szezonban dolgoztam masszőrként egy hotelben, vállalkozás indításán törtem a fejem. Szeretem a szakmám, de rájöttem, hogy véges számú embert tudok legyúrni és az árakat sem emelhetem a végtelenségig. Tehát valami mást kell kitalálnom. Ebben a fázisban találtam erre a lehetőségre. Az MLM szele már megérintett többször is, de mindig elakadtam ott, hogy elfogyott a névlista, illetve nem szívesen hívogatom az ismerőseimet, idegeneket meg még úgyse. Legalábbis addig nem, amíg eredményt nem tudok felmutatni. Nagyon tetszett, hogy itt egyáltalán nem kell az ismerőseimet megkeresni. Nem kell bemutatókat tartani. Csak azzal beszélsz, aki érdeklődik, azt pedig szívesen teszem. Ami a legjobban tetszik, hogy egy csomó értékes emberrel megismerkedtem, sok mindent tanultam, és olyan jó érzés továbbadni a csapattársaimnak, amit itt tanultam.”

Pajor Edina
masszőr

Engem az első pillanattól megfogott ez a tevékenység, a termék és maga a cég!
Szeretném, ha több szabadidőm lenne, minél többet szeretnék utazni, bejárni a világot életem során, valamint segíteni másokon. Úgy gondolom, hogy mindezt elérhetem az InnoFit által. Úgy érzem jó helyen vagyok! 🙂 “

Horváth Eszter
adminisztrátor

Manapság az orvosok egészségi állapota összességében elmarad az átlag populációhoz képest, azonban én nem szeretném ezt a tábort erősíteni. Fontos számomra a testi, lelki egészség, azonban nem sok energiám jut odafigyelni a tudatos táplálkozásra. Az InnoFit termékeiben megtaláltam, amit kerestem: megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlás, egyszerűen, gyorsan bevihető, mesterséges anyag mentes és emellett nagyon finom. Ha elégedett vagyok a termékkel, szeretném másoknak is elérhetővé tenni, főleg ha ebből anyagilag is profitálhatok. Szeretném a látóköröm terjeszteni, az egészségügyön kívül is érvényesülni. Anyagilag jobb létre, könnyebb megélhetésre, több szabadságra vágyok.”

Sutus Nikolett
orvos

Remélem, hogy találtál számodra szimpatikus arcot, akivel azonosulni tudsz, és látod, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint Te, hasonló célokkal, problémákkal és élethelyzetekkel.

Egyedül egy különbség van köztük és közted: ők már döntöttek, hogy változtatnak az életükön és adnak ennek a vállalkozásnak egy esélyt. Bízom benne, hogy Te is meghozod ezt a döntést és mihamarabb a csapatunkban láthatunk.

Ha készen állsz, kattints a gombra és jelentkezz hozzánk! 🙂