Hogyan működik a Fusion Marketing?

Ki mondta, hogy ahhoz, hogy egy vállalkozásból pénzt keress, Neked kell mindent egyedül csinálni?

A Fusion Marketing több, meglévő üzleti modellt kombinálva (egyfajta fúzióval) jött létre. Olyan háromszög üzleti modellről beszélünk, melyben adott az anyacég, az együttműködő partnerek és a vevők.

Online automata vevőszerző rendszerek (tölcsérek) szállítják a jelentkezőket

Ez minden cég álma.

Minden cég szeretne olyan honlap-rendszereket, melyek képesek kéz érintése nélkül, a nap 24 órájában, az év 365 napjában érdeklődőket generálni és feliratkoztatni.

A Fusion Marketing keretein belül mi készítjük el ezeket a rendszereket, melyeket Neked már csak használni kell.

A hagyományos cégépítésben (a kisvállalati szektorban), ha egy cég szeretne akár csak egy ilyen rendszert (értékesítési tölcsért), az neki legalább 700-800 ezer forintjába fog kerülni – ha profi videók is kellenek hozzá, akkor a számla biztosan egymillió felett lesz. (Egy ilyen rendszer elkészítéséhez kell: rendeléseket kezelő háttér szoftver, weboldal rendszer, profi design, videós csapat, vágás, grafikus munka, szövegíró,  programozó, stb.)

Nálunk ezeket a rendszereket nemcsak készen kapod, hanem folyamatosan fejlesztjük, optimalizáljuk őket és jövünk ki az újabb és újabb verziókkal.

Azaz máris megmutatkozik a közösségi vállalkozás ereje: ezeket a költséges marketingrendszereket nem Neked kell megfinanszírozni, elkészíteni, tesztelni, finomhangolni.

Profi marketinges stáb készíti el ezeket a honlaprendszereket, melyeket csak használnod kell.

De mit jelent “használni” őket? Lássuk!

Az értékesítési tölcsérekbe hirdetések irányítják az érdeklődőket – és akkor most figyelj, mert ez ütni fog:

Amikor az InnoFit cég elindult (2018. őszén), és felhúztuk mögé a Fusion Marketing rendszerét, kezdetben odaadtuk az üzleti partnereinknek a honlap rendszereket és azt mondtuk, tereljenek hirdetésekkel látogatókat a honlapokra – a rendszerek mérni fogják, honnan jött az érdeklődő, és így az illető a hirdetést feladó partner vevője lesz, vagy csapatába fog tartozni.

Ez így rendben is van, de mivel az InnoFit üzleti lehetősége nagyon széles rétegeket érint, többek között:

  • fiatalokat, akik nem akarnak 8 órában mások álmaiért robotolni,
  • kismamákat, akik pici baba mellett szeretnének pénzt keresni, és nem akarnak visszamenni a régi munkahelyükre majd,
  • vállalkozókat, akik egy ponton megrekedtek a cégükkel, viszont érzik, hogy több van még bennük,
  • multinál dolgozókat, akiket kizsákmányol a cég, és érzik, hogy kezdenek belefásulni,

nos, ezért többnyire olyan partnereink vannak, akiknek nincs online marketinges előképzettségük – és lehet, hogy ezzel Te is így vagy!

Pár hónap után kitaláltuk, hogy mi lenne, ha egy központi csapat végezné a hirdetések menedzselését

Mivel a Fusion Marketing eleve arról szól, hogy automatizáljunk, amit csak lehet, ezért rájöttünk arra, hogy a hirdetések

  • elkészítését, megírását,
  • feladását, beállítását,
  • menedzselését és optimalizálását is át tudjuk venni az affiliate partnereinktől, azaz Tőled! Wow!

Ezzel az InnoFit lett az első nem csak abban, hogy profi, sokmilliós értékű honlap-rendszert ad az affiliate (ajánlói) partnereinek, de még a hirdetések menedzselését is átveszi tőlük!

Ez azt jelenti, hogy úgy tudsz elkezdeni ezzel a tevékenységgel foglalkozni, hogy nem kell elveszned az online marketing labirintusában – mindenben segítünk!

Ha elindítod ezt a vállalkozást, lényegében napok alatt elkezdenek működni a rendszerek a számodra és látni fogod a megjelenő eredményeket!

Ráadásul mindezt megturbózva egy hatástöbbszöröző erővel

Ha csak a fenti rendszert nézzük, ilyet egy hagyományos kisvállalat is tud: lefejleszti a honlaprendszereket és kiszervezi egy marketing-ügynökségnek a hirdetések kezelését.

Igenám, de egy ilyen modellel még mindig csak annyit fog tudni keresni az adott cég, amennyit (és amilyen ügyesen) hirdet. Ha 100.000 forintjuk van abban a hónapban hirdetésre, akkor tudnak egy adott egységnyi forgalmat csinálni, ha 500.000 Ft áll rendelkezésre, akkor jó eséllyel ötször annyit.

De vajon tudnak-e tízszer-húszszor, vagy akár százszor több forgalmat generálni a rendszereikkel?

Nem tudnak, mert egy hagyományos üzleti modellben nincs benne a hatástöbbszöröző tényező!

A közösségi vállalkozás ereje itt mutatkozik meg: többfelé oszlik el a reklámköltség, így nincs felső határa a megkereshető összegnek – ezt figyeld:

A hatástöbbszörözés lényege, hogy ne a saját erőforrásaink (munkaidő, befektetett pénz) növelésével tudjunk profitot növelni – hanem azzal, hogy bevonunk másokat is.

Itt kerül képbe a közösségi vállalkozási modell és a többszintes elszámolási rendszer.

Onnantól kezdve ugyanis, hogy Te csatlakozol az InnoFit-hez affiliate partnerként, és elkezdenek számodra is működni az online automata rendszerek, az onnan érkező újabb affiliate partnereket a Te csapatodhoz fogjuk csatlakoztatni.

EZ A LÉNYEG: Ez azt jelenti, hogy pár hét vagy hónap múlva egy több tucat fős csapatod is lehet akár, és ha ők akár csak pár tízezer forintért hirdetnek, az a Te csapatodban összességében egy sokszázezres hirdetési-büdzsét fog jelenteni!

És mivel Te nem csak az általad közvetlenül hozott új affiliate partnerek forgalmából, hanem több szinten, az ő általuk hozott tagok forgalma után is részesülsz, így gyakorlatilag a teljes, hozzád kötődő csapat tekinthető a Te vállalkozásodnak.

Ahol úgy fog nőni hónapról hónapra a reklám-költés (és ezzel az eredmény), hogy Neked személyesen nem kell sem többet költeni, sem többet dolgozni.

Ez az ereje annak, hogy a Fusion Marketing kombinálja az online marketing automatizmusait a többszintes értékesítés hatástöbbszörző erejével!

Így létrejött egy olyan vállalkozási forma, amitől egyszerűbben, nagyobb támogatással, gyorsabban és kisebb kockázattal NEM tudsz profitos vállalkozást felállítani.

Döntsd el: szeretnél egy plusz bevételt termelő vállalkozást kiépíteni 90-180 nap alatt, vagy sem… Ha igen, akkor már ma el tudjuk kezdeni!

Egy hagyományos céget pályára állítani, beüzemelni egészen biztosan hónapok kérdése.

Az esetünkben minden készen van, bármikor úgy be tudsz kapcsolódni, hogy gyakorlatilag 1-2 nap alatt elindulnak a folyamatok és elkezd működni a vállalkozásod.

Ehhez az első lépés, hogy add le a jelentkezési igényed, amit az üzleti mentorod fog elbírálni egy felvételi beszélgetés után (amit telefonon vagy Skype-on fogtok tudni lefolytatni). Ez teljesen kötelezettségmentes, és minden olyan kérdésed fel tudod neki tenni, amilyen információra még szükséged van a döntéshez: