Egyedül nem megy! Miért érdemes kipróbálnod a közösségi vállalkozást?

Mostanra mindenki tisztában van vele, hogy a koronavírus jókora gazdasági válságot fog a nyakunkba varrni. Egyre többen bizonytalanodnak el alkalmazottként, kerülnek kényszerszabadságra, vagy éppen otthonunk falai között, magányosan tépelődnek azon, hogy most mit kellene tenni.

Miután munkavállalóként megingott lábuk alatt a talaj, közülük egyesek a vállalkozás felé kacsingatnak, de egyedül nem mernek belevágni, mert nagyjából annyira megvalósíthatónak tűnik számukra a dolog, mint a Holdra szállás.

Te is bizonytalan vagy? Ha szívesen belekóstolnál a vállalkozói életmódba, akkor ezt mások támogatásával, kicsi és biztonságos léptekkel haladva is megteheted!

Az InnoFit üzleti modellje lehetőséget ad arra, hogy elindulj az önállósulás útján anélkül, hogy már az elején ismerned kellene egy sikeres vállalkozás elindításának és éltetésének minden csínját-bínját.

A készen kapott, máris kiválóan működő üzleti modell mellett a következő előnyökre számíthatsz:

Minimális induló tőke

Önálló vállalkozás indításához hétszámjegyű összegek kellenek, ez nem is vitás. A közösségi vállalkozás esetében azonban többen adják össze ezt a summát, és együtt élvezhetik a befektetésük gyümölcseit: a működő marketingrendszert, a készen kapott termékeket, az ügyintézéshez kapott támogatást ‒ a teljes stabil alapot, amit a működő modell jelent. A fejenként vállalt befektetés aprócska töredéke annak, ami az önálló elinduláshoz egyébként szükséges lenne.

Határtalan célpiac

Ha egy sarki boltot nyitnál, akkor a vásárlói köröd eléggé limitált lenne. Csupán azoknak adhatsz el a termékekből, akik földrajzilag közel élnek hozzád. Mivel az InnoFit közösségi vállalkozása online működik, itt nincsenek ilyen határok. Ez nagyjából akkora különbség, mint aközött, ha csak egy aprócska tóban próbálnál halászgatni, vagy a teljes óceánra vetnéd ki a hálódat. Az utóbbi esetben már csak a nagy számok törvénye alapján is több ügyfelet lehet bevonzani, amiben az önműködő internetes marketingrendszerünk is támogat.

Parányi fenntartási költségek

Önálló vállalkozóként minden hónap mínusszal indul, és először arra kell gondolni, hogy a fix költségek fedezésével hogyan lehetne feljönni a nullára. Ezek a problémák az online közösségi vállalkozás esetében fel sem merülnek: nincs szükséged telephely bérlésére, fizetést és társadalombiztosítást igénylő alkalmazottakra, raktárkészletre na meg raktárra, sőt még a vállalkozás közüzemi számláit sem kell fizetned.

Plusz passzív jövedelem

Az átlagemberek többsége lineáris, egyenes vonalú jövedelemmel rendelkezik: pénzre cseréli át az idejét. Ezáltal a puszta létfenntartásra megy el az élete, ugyanakkor a pénzügyi biztonsága se garantált, mert ha elveszíti munkaképességét ‒ például megbetegszik, vagy elbocsátják ‒, a jövedelemcsap is azonnal elzárul. Ezzel szemben az InnoFit-es vállalkozásodat csak egyetlen egyszer kell elindítanod, és később egész életed során hálás lehetsz magadnak a jó döntésért, mert miután összehoztad a saját csapatodat, a hozzád csatlakozott partnerek munkája nyomán is rendszeres jövedelemben részesülsz.

Rugalmas munkavégzés

InnoFit-es vállalkozóként egyedül Te döntesz arról, hogy mikor, mennyit és hol szeretnél dolgozni. Vannak reggeli típusú emberek (a pacsirták), és olyanok is, akik estére pörögnek fel (baglyok). Egyesek számára fontosabb a szabadidő bizonyos életperiódusokban, másoknak meg inkább több pénz kellene, méghozzá sürgősen. Bármelyik csoportba tartozol, a rugalmas munkavégzés mindenképpen előnyös. Még a családodnak is jót fog tenni, ha végre nem a munkához kell igazítanod az életedet, hanem fordítva: a munka idomul az életedhez. Megspórolod a napi ingázásra, a munkahelyre járásra pazarolt időt, amit sokkal kellemesebb módon is el lehet tölteni, mint közlekedési dugókban várakozva.

Megválaszthatod, hogy kivel dolgozol

Egyedül Tőled függ, hogy kit választasz be csapattagnak, üzleti partnernek. Ha valaki nem rokonszenves, nem kell több időt vesztegetned rá, miután megismerted. Az online marketingrendszerünknek köszönhetően jelentkezőkben sosem lesz hiány, úgyhogy azokkal szövetkezhetsz, akikkel a legjobban megtalálod a közös hangot. Ezzel megszabadulsz az egyik nagy stresszforrástól, ami az alkalmazottak életét megkeseríti. Nemcsak a kiabáló főnökkel nem lesznek problémáid, hanem idegesítő kollégákkal sem. Mivel az álmatlan éjszakáink többsége az embertársainkkal való konfliktusainkból adódik, ismét hálás leszel magadnak, amiért az önállóság útját választottad.

Értelmes, segítő munkát végezhetsz

Egészen más érzés úgy dolgozni, hogy a tevékenységünkkel olyan nemes célt szolgálunk, ami jót tesz embertársainknak. Ez személyes megelégedettségedhez is nagyban hozzájárul, ugyanakkor üzleti szemmel nézve is mindennél jobban megéri olyasminek nekivágni, ami jót tesz a környezetedben élőknek. Ha megnézed az InnoFit termékeit, látni fogod, hogy természetes egészség- és immunitást támogató hatásuknak köszönhetően a lehető legaktuálisabb problémára kínálnak megoldást az éppen terjedő járvány körülményei közt. Nem is csoda, hogy az utóbbi időszakban megugrott irántuk a kereslet!

Úgyhogy azt javaslom: ha csábít a fenti előnyök valamelyike ‒ vagy akár az összes ‒, akkor ismerd meg alaposabban üzleti modellünket, hogy pontosabban is lásd, hogyan felel meg ezeknek a feltételeknek az InnoFit-féle közösségi vállalkozás!