Táplálkozással a trombózis ellen

Hatalmas fenyegetés a szervezetben képződő vérrög, szaknyelven: a trombózis, amely akár életveszélyes szövődményeket   vonhat maga után. De ez még nem ok a pánikra, se nem teszi feltétlenül szükségessé, hogy agyongyógyszerezzük magunkat.

Mi a trombózis, és hogyan előzhető meg természetesen?

Több ilyen tényező együttesen vérrög kialakulását okozhatja a szervezet valamelyik vénájában, és a következmények drámaiak lehetnek, például az azonnali, közvetlen életveszélyt jelentő tüdőembólia.
 
Mindez köztudomású, azt azonban már ritkábban tárgyalják, hogy ezekből a tényleges problémákból kiindulva könnyen áteshetünk a ló másik oldalára. 
 
Miről van szó? Nos, manapság mindenkit a trombózis rémével riogatnak, és vérhígítót adnak boldog-boldogtalannak, hogy ezzel megelőzzék a trombózis kialakulását.
 
Ez azonban nem mindig a legjobb megoldás, hiszen táplálkozással is sokat tehetnénk a megelőzésért. Érdemes figyelembe venni ennek kapcsán egy mentős munkatársunk beszámolóját arról, hogy például baleseteknél (az egyszerű elesésektől a komolyabb autóbalesetekig) óriási problémát okozhat, ha nem tudják a vérzést megállítani a vérhígító szedése miatt. Sokan azért halnak meg, mert egyszerűen elvéreznek, noha a sérülés nem olyan súlyos, hogy indokolja a halál bekövetkeztét. 
 
Mit tehetünk tehát a trombózis megelőzése érdekében – pusztán természetes eszközökkel?

Miután számot vetettünk a nyilvánvaló életviteli kockázati tényezőkkel, fontos a táplálkozásunkat is átállítanunk a szívet és az érrendszert védő hatóanyagok fogyasztására. Ezekben a InnoFit termékei különösen gazdagok.

A vashiány és a trombózis rizikója

Több kutatás összefüggést tárt fel a vér alacsony vasszintje és a vérrögök kialakulásának kockázata között. A vashiányos állapot ezért a veszélyes vérrögök megelőzése érdekében is kerülendő. Ha alacsony a vasad, az egyrészt arra utal, hogy a táplálkozásodból hiányoznak a (vasban gazdag) gyümölcsök, másrészt a trombózis kialakulásában szerepet játszó vashiány mögött állhat emésztési-felszívódási probléma is, vagyis az ételedből nem tud megemésztődni, felszívódni a vas. Ilyenkor tapasztalatom szerint azonban nemcsak a vassal van gond, hanem más anyagok hiányával is, ami vérrögképződéshez vezethet. 
 
A vas értéke ez esetben inkább egy mutató, és nem feltétlenül a kiváltó ok. Ezért ha a vashiányt tablettával próbálod megoldani, azt hiheted, hogy mindent megtettél a trombózis elkerülése érdekében, pedig nem menekültél meg teljesen a Rád leselkedő veszélytől. A vérhígító hatású flavonoidok legalább annyira hiányoznak a szervezet megfelelő működéséhez, mint a vas. Sürgősen pótold ezeket egyszerűen és természetes módon az InnoFit termékek fogyasztásával!

Komplex védelem a természettől – gyógyszerek helyett

A látszatnyugalmat adó, de sokszor egyenesen kockázatos gyógyszerezéssel szemben az InnoFit termékek nagy előnye az, hogy egy-egy növény eleve számtalan életmentő hatóanyagot tartalmaz. Például a  Purfit  termék kiváló vérhígító,  ami egyfelől a fekete ribizli vastartalmának köszönhetően működik, másfelől pedig azért, mert természetes vérhígító flavonoidokkal van tele. 
 
Arról már nem is beszélve, hogy az alakos elemek a vérben attól is könnyen összetapadhatnak, és a trombózis kockázatát növelhetik, ha a vér ásványianyag-tartalma nem megfelelő. Az InnoFit termékek nagyszerűsége azonban épp abban nyilvánul meg, hogy komplexen tartalmazzák mindazt, amire szükséged lehet: a vasat, flavonoidokat és egyéb ásványi anyagokat is.
 
Válts életmódot – válts szemléletet, és mi segítünk Neked abban, hogy többet tegyél az érrendszeri problémák és a trombózis ellen!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)

Megosztás itt: facebook
Megosztom ezt a cikket
Legnépszerűbb bejegyzések

Ismerd meg a termékeinket!

Tiszta gyümölcs és zöldség.
Sem több, sem kevesebb!

Válságálló Üzleti Modell

Ismerj meg egy teljesen új válallkozási formát!

Készen állsz, hogy a segítségünkkel felépíts egy online vállalkozást?

  • Mindenre megtanítunk
  • Nem kell milliókat befektetned
  • Nem kell alkalmazottakat felvenned
  • Üzleti mentor segíti a napi munkád
  • Készen adjuk a rendszereket

Jelentkezz most az InnoFit csapatába, és egy felvételi elbeszélgetést követően az üzleti mentorod, ha jóváhagyja a kérelmed, akkor azonnal átadjuk az üzleti know-how-t, leülünk Veled tervezni, és elkezdjük a vállalkozásod felépítését!

Jelentkezz az InnoFit csapatába:

A kattintás után megnyílik a bemutató oldal. A jelentkezés nem kötelez semmire.