Nyári tippek, hogy a nyár a felhőtlen örömet hozhassa el neked!

Itt a jó idő és vele a lazulás időszaka, amikor szabadságra megyünk, vagy elszökünk legalábbis egy hosszú hétvégére. Hogy a nyarad még jobb hangulatban teljen, praktikus ötletekkel segítek Neked nyáron is megőrizni egészségedet.

7 + 1 hasznos tipp:

 1. Ha szépen akarsz barnulni, akkor igyál az Orifit termékből 1 pohár italt minden napozás előtt!

 2. Kissé lesültél? Sebaj! 1-2 evőkanál tejfölbe keverj ½ zacskó Orifitet, majd pakolásként kend a bőrödre.

 3. Sok ez már a jóból, terhedre van a hőség?! Ha szív- és érrendszeri problémákkal küzdesz, akkor készíts 1 zacskónyi Purfitból italt magadnak. A nagyon meleg nyári napokban ezzel hatásosan csökkenthető a rosszullétek kockázata (sőt az infarktus, agyvérzés lehetősége is).

 4. Ha a kánikula plusz kihívást jelent egyébként is igénybe vett szervezeted számára, akkor a Child a kiváló választás számodra.  Várandósoknak, szoptatós anyáknak, gyerekeknek és időseknek az egészséges idegrendszeri működéshez, testi-szellemi frissességük megőrzéséhez elengedhetetlen a perzselő nyár hónapjaiban!

 5. Későn este ettél, és nem esett jól az étel? Esetleg étvágytalanság emészt, emésztési problémák nyomasztanak? Ha gyomrod a melegtől émelyeg, vagy gyulladásra gyanakodsz a szervezetedben, akkor neked az Orifitre van szükséged. Indítsd a napot 1 pohár langyos vízben oldott Orifittel.

 6. Ha könnyű, nassolnivalóra vágysz, akkor 1 natúr joghurtba keverj 1 stick Purfitot, vagy Orifitet.

 7. Küszködsz az allergiától? Van egy jó hírem a számodra! Sok jó tapasztalatunk van a Child fogyasztásával kapcsolatban! Akár naponta 3x-4x is fogyassz belőle 1-1 adagolókanállal. Nagymértékben segíti a máj hisztaminbontó képességének a növelését, vagyis pár nap elteltével már tapasztalhatod, hogy csökkenni fognak a tüneteid!

  7 + 1. Ha egy “kicsit” a pohár fenekére néztél, akkor a Topform tud gyors segítséget adni a másnaposságra

  Természetesen a legjobban akkor jársz, ha megelőzésre is gondolsz, vagyis előtte már felkészíted a szervezetedet  (különösen a májadat) a munkára. A javaslatom a következő: közvetlenül az “elhajlás” előtt fogyasz 1 adagoló kanál Topformot. Ha hajnalig tartó bulizásra készülsz, akkor érdemes 2-3 óránként újabb adagot elfogyasztanod, vagyis vidd magaddal. Azért fontos tudnod, a legjobb döntés a mértékletesség!

Ne hagyd, hogy a nyár garázdálkodjon a szervezetedben, és a magas Celsius-fokok felborítsák a tested természetes egyensúlyát!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)

Megosztás itt: facebook
Megosztom ezt a cikket
Legnépszerűbb bejegyzések

Ismerd meg a termékeinket!

Tiszta gyümölcs és zöldség.
Sem több, sem kevesebb!

Válságálló Üzleti Modell

Ismerj meg egy teljesen új válallkozási formát!

Készen állsz, hogy a segítségünkkel felépíts egy online vállalkozást?

 • Mindenre megtanítunk
 • Nem kell milliókat befektetned
 • Nem kell alkalmazottakat felvenned
 • Üzleti mentor segíti a napi munkád
 • Készen adjuk a rendszereket

Jelentkezz most az InnoFit csapatába, és egy felvételi elbeszélgetést követően az üzleti mentorod, ha jóváhagyja a kérelmed, akkor azonnal átadjuk az üzleti know-how-t, leülünk Veled tervezni, és elkezdjük a vállalkozásod felépítését!

Jelentkezz az InnoFit csapatába:

A kattintás után megnyílik a bemutató oldal. A jelentkezés nem kötelez semmire.