Ne tüzelj vaktölténnyel! Tipp az egészséges férfiasság megőrzéséhez

Ezt a blogcikket lehetőséged van hanganyagként is meghallgatni. 👇🏻

Korunk zűrzavaros világában komoly kihívássá vált sok minden, ami egykor magától értetődő lehetett, és úgy ment minden orvosi segítség nélkül is, mint a karikacsapás. De mi a helyzet manapság? Stresszes életvitelünk, amit sokszor egészségtelen szokásokkal (dohányzással, túlzott alkoholfogyasztással) próbálunk elviselhetőbbé tenni, és az élelmiszeripar által diktált, mesterséges táplálkozásunk is ellene hat annak, hogy az emberi élet legegyszerűbb örömeiben, természetes kiteljesedésében részünk lehessen.

Az egyik sorsfordító pillanat, amikor a gond sokakra lesújt, a gyermekvállalás időszaka, amikor hirtelen kiderülhet, hogy a meddőség problémájával kell szembenéznünk. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) statisztikái szerint a világon mintegy 80 millió pár küszködik a terméketlenség rémével. Közülük sokaknak csak hosszadalmas és korántsem veszélytelen, testileg-lelkileg megterhelő orvosi beavatkozások segítségével sikerül végül gyermeket nemzeni. Mások számára pedig sajnos mindörökre megvalósulatlan álom marad a vágyott gyermek.

Az alábbiakban azokhoz a férfiakhoz kívánunk szólni, akik gyermekvállalást terveznek, vagy egyszerűen csak el akarják kerülni a korral járó prosztatabetegségeket. Fontos azonban belátni, hogy az egészséges életvitellel, természetes táplálkozással megelőzhető problémák általuk közvetve a nőkre, partnerükre is súlyos kihatással vannak, és a férfiak életét megkeserítő, férfiasságukat romboló tényezők a petesejtek egészségére is negatívan hatnak.

Hogyan maradhatsz hosszú távon egészségesen férfias?

Többféle meghatározás létezik a terméketlenségre, de az orvosi közmegegyezés úgy tartja, hogy két-három évnyi, azonos partnerrel folytatott, rendszeres nemi élet elégséges kell legyen a teherbeeséshez. Rengeteg pár azonban hazánkban is azt tapasztalja, hogy ez az időszak hosszasan tolódik, és nem jön a baba.

Csak az utóbbi három évtized során a magyar férfiak spermaszáma megfeleződött, még pontosabban milliméterenként 73 millióról mindössze 31 millióra esett vissza. Emellett a meglevő spermiumok mozgékonysága, alakja is változásokat szenvedett, ami szintén nemzésképtelenné teheti az érintetteket, vagy születési rendellenességek forrása lehet.

Mivel ilyen gyorsan játszódott le ez az általános romlási folyamat, nyilvánvalóan az életmód változása áll a probléma mögött. Az ipar által ontott élelmiszerek magas vegyianyag-tartalma, a mindenhol ható légszennyezés és elektroszmog az egyéb káros környezeti hatásokkal, kemikáliákkal együtt sokkal súlyosabban hat, mint a szűk nadrágviselet és az ülő életmód, amik persze szintén nem tesznek jót a családalapításnak.

Olyan időket élünk, amikor valódi kihívássá vált egészségesen férfiasnak maradni. Ha el akarod kerülni a kellemetlen meglepetéseket ‒ méghozzá nemcsak saját magadra, hanem a párodra és a közös jövőtökre gondolva is ‒, akkor kézenfekvő, hogy mi a teendőd:

Tartsd top formában a hímivarsejteket!

Ebben lesz segítségedre az InnoFit Topform terméke. Mint azt a neve is elárulja, a Topform abban segít, hogy szervezeted a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, top formáját hozza ‒ a gyermekvállalás terén is. Kiemelkedően magas antioxidáns tartalmánál fogva a Topform férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, mert nem csupán a spermiumok, hanem a petesejtek oxidációs sérülései is születési rendellenességeket okozhatnak.

Általánosan érvényes, hogy az ivarsejtek (spermiumok, petesejtek) csak akkor lehetnek igazán egészségesek, ha a teljes szervezet jó állapotban van a kellő mennyiségben és rendszeresen bevitt vitaminoknak, nyomelemeknek és ásványi anyagoknak köszönhetően. A Topformmal tested 100%-osan természetes összetevőkből, zöldségekből és gyümölcsökből kaphatja meg mindazt, amire a gyermekvállaláshoz is szüksége van: C- és E-vitamint, béta-karotint, szelént, cinket, folsavat és magnéziumot.

Ha gyermekvállalást tervezel, akkor még a babaprojekt elindítása előtt érdemes elkezdened a Topform rendszeres fogyasztását, hiszen a spermiumok képződése és érése csaknem 3 hónapot vesz igénybe, meg persze egyébként is tanácsos csúcsformában lenni, mielőtt nekivágnánk. Tartsd hát magad csúcsformában a Topform segítségével, hogy ne kelljen hiába várnod a gyermekáldásra!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)