Mit (t)egyél, ha 120 évig szeretnél élni?

Ezt a blogcikket lehetőséged van hanganyagként is meghallgatni. 👇🏻

Nincs olyan ember, aki ne élhetné meg a számára elérhető legmagasabb kor felső határát ‒ ha nem is a mesebeli 120 évet ‒, ha gondot fordít a véredényei tisztán tartására és egészségére. Ha csodásan szép, hosszú öregkort szeretnél megérni, hogy naphosszat unokáiddal kergetőzhess, és ne ágynak esve várd az idő múlását, akkor ne feledd:

Ereid egészségétől (is) függ a hosszú élet!

Gondoljunk csak bele: a vérkeringés szervrendszere az, amely egyrészt életed minden pillanatában a teljes szervezeted és az egyes szerveid oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáért felelős, másrészt megtisztít a széndioxidtól és az anyagcsere-termékektől.

Fiatalon mindez még nem jelent nagy gondot. Tiszták és rugalmasak az ereink, és a mozgásgazdag életmód is gondoskodik arról, hogy a szerveink anyagcseréje rendben legyen. Később, ahogy előrehaladunk a korban, úgy szennyeződnek egyre inkább az ereink. Sőt erre a természetes öregedési folyamatra sokszor rá is segítünk a mozgás abbahagyásával, egészségtelen étrendünkkel, káros szokásainkkal. Emellett a lipidek lerakódása az erekben természetes folyamatként, magától is végbemegy.

Milyen betegségekhez vezetnek a „szennyes” véredények?

Elsősorban a vérkeringés, a szív- és érrendszer sínyli meg a véredények romlását. Érelmeszesedés alakulhat ki, vagyis a kisebb vérerek eltömődnek, a nagyobbakban koleszterin halmozódik fel. Ha a szívkoszorúér vérhiánnyal kezd küzdeni, szívkoszorúér-betegség alakul ki a vérerek szennyeződése nyomán.

A lerakódások hatására a véredényeink szűkülnek, csökken a vérátengedési képességük, úgyhogy a szívnek keményebben kell pumpálnia, és ezáltal máris nő a vérnyomás. Még rosszabb esetben akár az is előfordulhat, hogy vérrögök alakulnak ki a szennyezett erekben, és az így érintett erek elhalnak. Mi több, ha egy ilyen vérrög bejut a véráramba, az ér elzárulhat, és trombózis az eredmény, ami a szívmegállás miatti halálesetek mintegy 70%-át okozza.

Nem utolsósorban a vérerek szennyeződéséhez van köze a vércukorszint problémáinak, konkrétabban a cukorbetegség kialakulásának is. Ennek a krónikus betegségnek az esetében a szervezet nem képes inzulint termelni vagy a már meglévő inzulint hasznosítani. A vérbe kerülő szennyeződések megzavarják egészséges keringését, ami a cukorszint növekedéséhez vezet.

Ennyi rémes kilátás hallatán jogosan merülhet fel a kérdés:

Miként tisztíthatod meg természetesen az érrendszeredet?

Erre az „egymillió forintos”, sőt még annál is nagyobb értéket: az egészségedet és az éltedet érintő kérdésre az Innofit Purfit terméke ad gyógyszermentes, a természetes táplálkozás életmentő erejére alapozó választ.

Az áfonya az erek tisztításában, salaktalanításában és az erek rugalmasságának a megőrzésében, a csicsóka pedig a vércukorszint normalizálásában segít. Az erek egészségének megőrzéséhez alapvetően szükséges vitaminok és antioxidánsok összessége megvan ebben a gyümölcskoktélban, amely ráadásul természetes ízével is elkápráztat.

Csak rajtad múlik, hogy elkezdd a fogyasztását, és minél jobban megközelítsd a három számjegyű életkort!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)