InnoFit-tippek az ünnepi szezonra

Ezt is megértük! Végre eljött az évnek az az időszaka, amely a felhőtlen pihenésé.

Ezek a napok az életöröm ünneplésének, a család összejövetelének az időszakai is. És az élet ünnepléséhez az ételek, kedvenc fogásaink, az ünnepekkor fogyasztott ínyencségek is hozzátartoznak.

A túlevés, puffadás és kajakóma – az ünnepi hétvége rémálma – megelőzésére, a  másnaposság orvosolására és az ilyenkor sokakat ágynak döntő megfázás elkerülésére ne feledd alkalmazni az alábbi, bevált tippeket:

Nehéz étel fogyasztásakor:

Ha fáj a hasad, készíts 1 pohár italt az ORIFIT termékből, és kortyolgatva idd meg.

Alkoholmérgezés elkerülésére, illetve másnaposságra:

Ha el akarod kerülni, hogy megártson az ital, viszont nem akarsz lemondani a fogyasztásáról, akkor a koccintgatás előtt (vendégségbe induláskor)  egyél 1 adagolókanállal a Topformból. Hajnalig tartó bulizás esetén érdemes a TOPFORMOT magaddal vinni, ezt 2-3-szor az éjszaka során megismételni. Kiváló a másnaposság kivédésére is felkeléskor!

Felfázáskor:

Ha már megtörtént a baj, akkor fogyassz  PURFIT terméket (2-szer, 3-szor 1 stick-et a kritikus napokban, majd naponta csökkentve az adagot, egészen napi 1 db-ra). Kutatások bizonyítják, hogy az áfonyában található proantocianidin színanyag nem engedi a baktériumokat megtelepedni a hólyag falát borító hámsejteken. Ha hajlamos vagy a felfázásra, megelőzés céljából érdemes ezt a terméket rendszeresen fogyasztanod!

Torokfájás esetén:

Tégy egy csésze kellemes meleg vízbe vagy borsmenta teába 1 ORIFIT terméket, mely gyulladáscsökkentő, vagy PURFIT terméket, ami vírusölő, és 1 kanál mézet. Keverd össze, majd kortyolgatva idd meg. Ezt a torokfájás megszűntéig  felváltva naponta 2-szer, 3-szor ismételd meg.

Kívánom, hogy tippjeim betartásával minél kellemesebben teljenek számodra az év utolsó napjai!

Áldott ünnepeket!

Share on facebook
Megosztom ezt a cikket
Legnépszerűbb bejegyzések

5 videó a Fusion Marketingről

Avagy hogyan építs hálózatot az ismerőseid zaklatása nélkül?

Készen állsz, hogy a segítségünkkel felépíts egy online vállalkozást?

  • Mindenre megtanítunk
  • Nem kell milliókat befektetned
  • Nem kell alkalmazottakat felvenned
  • Üzleti mentor segíti a napi munkád
  • Készen adjuk a rendszereket

Jelentkezz most az InnoFit csapatába, és egy felvételi elbeszélgetést követően az üzleti mentorod, ha jóváhagyja a kérelmed, akkor azonnal átadjuk az üzleti know-how-t, leülünk Veled tervezni, és elkezdjük a vállalkozásod felépítését!

Jelentkezz az InnoFit csapatába:

A kattintás után megnyílik a bemutató oldal. A jelentkezés nem kötelez semmire.