Hagyod, hogy megetessenek?

Elég egy percre kiadni kezedből a döntést, meginogni és ellankadt figyelemmel bedőlni annak a fülsiketítő reklámzajnak, ami manapság mindenhonnan körülvesz. 

Ha azt választanád táplálékul, amit körülötted szinte mindenki más, akkor életadó ételek helyett a laboratóriumok mesterkélt ízeit kóstolhatnád, és  „ételnek látszó ehető (mű)anyagokat” fogyasztanál napestig.

Ma már rendelkezésre áll a sikerrecept, az emberi ízlés természetes hajlandóságainak kihasználására építő ízipari manipuláció. A megfelelő helyeken pontosan lekutatták, hogy mik azok az ingerek, amiknek ízlelőbimbóink ujjonganak, mert magas tápértékű és friss ételre utalnak. 

Ezeket a kulcsingereket (gyümölcsösen édeset, ásványian sósat stb.) fokozzák fel vegyileg, hogy a műanyag ételeket az adalékokkal gazdagon megszórva tömeges fogyasztást varázsoljanak az olcsó és silány portékáik köré.

Gratulálok Neked, amiért Te ennek az egészséges emberi ízlés és egyszersmind az egészség ellen indított hadjáratnak ellenállsz! A kivételek között tartalak számon, és dicsérlek azért, mert nem hagyod magadat és szeretteidet megtéveszteni az aromás, ízfokozós, adalékanyagoktól hemzsegő ételek által. 

Ez a Rád jellemző tudatos vásárlás, tudatos fogyasztás manapság a legdrágább kincsnél is többet ér: túlzás nélkül akár életet is menthet.

A táplálkozás terén ez lehetne a tudatos magatartás mottója: fogyasztóként jogod van arra, hogy nehezen megkeresett, drága pénzedért valódi minőséget és ne betegséget vásárolj magadnak és családodnak.

Némi tájékozódás és figyelem árán elérheted, hogy kiválj a „gyorsétterem-generáció” tagjai közül. Ne hagyd, továbbra se engedd, hogy a tömegemberek számára tonnás mennyiségben tucatárut gyártó nagyvállalatok találják ki, mondják meg, és nyomják le torkodon azt, aminek állítólag mindenki számára ízlenie „kellene”. 

Van ennél jobb megoldás, és Te már ismered.

Mit tehetsz a körülötted élőkért – barátaidért, rokonaidért, családodért –, hogy ők is megismerjék? Egyszerűen csak beszélj róla: mondd el, hogy mit adott Neked a tudatos vásárlói döntés, mit tapasztalsz naponta és hosszú távon az egészséges táplálkozás nyomán. Majd ajánld bátran, saját meggyőződésedből és a hallgatóid írják be a keresőmotorba a kulcsszót: InnoFit, és látogassák meg a honlapot!

Többet tehetsz így értük, mint elsőre hinnéd, és a következő találkozáskor erről meg is győződhetsz, ha majd rákérdezel.

Addig is szép napokat kívánok Neked!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)