Ha nyár, akkor napozás

Miért is fontos a D-vitamin?

Számtalan betegség kialakulásának oka lehet a D-vitamin hiánya (pl. a túlsúly, a gyakori légúti betegségek, az asztma, az allergia, a rák, a csontritkulás), melynek legfőbb forrása a napozás. A nap sugarai elengedhetetlenek egészségünk megőrzése érdekében, azonban a túlzásba vitt sütkérezés a káros UV sugárzás révén bőrrákot okozhat. 

Az InnoFit termékek a természet jótékony hatásait koncentrálva gondoskodnak rólad és családodról, miközben nyári szabadságodat élvezed. A bőröd egészségének  megőrzésére, a ráncok kialakulásának lassítására, a kötőszövet erősítésére, a napozás káros hatásainak kivédésére fogyassz InnoFit termékeket, és napozással töltsd fel a D-vitamin raktáraidat!

Praktikus ötletek:

Belső védelmed érdekében napozás előtt fogyassz 1 stick-kel az Orifitből. A benne található sárgarápa és homoktövis béta-karotin tartalma révén segít az UV-sugarak elleni védekezésben, miközben gyorsítja, tartóssá és egységessé teszi a bőröd barnulását.
Saját tapasztalatunk alapján, az előbb említett termék fogyasztásával akár fényvédők használata nélkül is bátran napozhatsz, természetesen mértéktartóan (egyszerre maximum 15-15 percet) és 11 óra előtt, vagy délután 3 óra után!   

Ha véletlenül leégtél, se ess kétségbe, készíts Orifit-es pakolást: a  gyulladt bőrfelületet joghurtba vagy tejfölbe oldott ½ stick Orifit-tel kend be, majd kb. fél óra múlva mosd le. Ezzel a pakolással nem csak a bőröd táplálását, regenerálódását segíted, hanem a bőröd gyulladtságát, a bőrdaganatok kialakulásának kockázatát is jelentősen csökkented. 

Fontos, napozáskor a bőröd mellett  a szemed védelmére  is figyelned. Jó hírem, hogy az Orifit és a Topform termékek a szemedet érő  napsugárzásból adódó oxidativ stresszel szembeni védelmet is biztosítják. Csökkentik a szaruhártya betegség, a makuladegeneráció kialakulásának kockázatát, ill. a rendszeres fogyasztásukkal a karotin hiányból adódó betegségeket is megelőzheted.

Jó tanács: napozáskor kalappal, könyvvel árnyékold le a szemedet, védd az erős sugárzástól!

Az extra szűz olivaolaj felér a legdrágább naptejjel! Használd külsőleg is, és a legtermészetesebb módon ápolja, táplálja a bőrödet (természetes E-vitamin, omega-3, nyomelem tartalma révén). Kisbabáknak is kiválóan alkalmazható!

Az Orifit és a Purfit  termékekből kiváló üdítő italt is készíthetsz, ami a bőröd védelme mellett természetes segítséget nyújt a verejtékezés miatti  ásványi anyag pótlására is.

A Topform és az Orifit fogyasztása az idősebb korosztálynak is nélkülözhetetlen, hiszen a bőrproblémák megelőzésén – az UV-sugaraktól való védelmen – túl, az immunrendszer erősítését, a szervezet méregtelenítését és a daganatos folyamatok kivédését is segíti.

Tegyél meg mindent és érezd jól magad a bőrödben!

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)