Ezt kapd el, ne az influenzát

Ma már csak az kapja el, aki akarja – a téli szezonban influenzával ágynak esett ismerőseink bizonyára megsértődnének ezen a merész állításomon.

Távol áll tőlem hibáztatni és ezzel ingerelni őket, de az igazság az, hogy az influenza, az egyszerű megfázás és összes kellemetlen betegség-társuk még a mostani, ínséges időkben is hatékonyan megelőzhető!

Hogyan?

Nem a sokat ígérő, mesterséges csodaszerekkel, hanem a hosszú távon ható, a szervezet által régi jó barátként felismert természetes tápanyagok segítségével.

Az influenza és a többi gyakori, télen támadó betegség megelőzésének legjobb és legegyszerűbb módja nem más, mint az InnoFit termékek fogyasztása.

Mogyoróhéjban: a természetes táplálkozással bevitt anyagokat a szervezet felismeri, és a saját „intelligenciájával” hasznosítja, ha kell, raktározza, hiszen így táplálta évmilliókon keresztül magát a túlélés érdekében!

Ehhez a télen is kicsattanó egészséghez nem kell más, mint régi jó gyógynövényeink egyike, a (látszólag) szerény bozdabogyó.

Mit ír róla újabban a világ legnagyobb orvosi könyvtára, a National Library of Medicine szakfolyóirata? A bodzakivonat „természetes antivirális tulajdonságokkal rendelkezik, különösen az influenzavírus különböző törzseit tekintve”. 

Megerősíti ezzel a baltimore-i legnagyobb állami felsőoktatási intézmény, a Marylandi Egyetem gyógycentrumának a megállapítását is, mely szerint „a bodza gyulladáscsökkentő, vírusellenes és daganatellenes tulajdonságokkal rendelkezik”, sőt „megölheti a H1N1 vírust is”.

Bodzából és más természetes koncentrátumokból álló InnoFit termékek, amikkel a legrosszabbat, a tél folyamán sokakat utolérő betegségeket széles ívben elkerülheted. Fogyassz bodzabogyót tartalmazó Purfitot, és Topformot!

Ezeket kapd el most, ne az influenzát, mert immunrendszeredet csak hosszú távon, természetes táplálkozással tudod szinten tartani.

(A zöld színnel jelölt termék nevére kattintva további információt olvashatsz róla, illetve további kattintással a termékek megvásárolhatók.)