Egy innovatív üzleti modell

Az arany középút az unalmas állások és a kockázatos cégalapítás között

Hacsak nincs nagy tőkéd, és sokéves cégvezetői tapasztalatod – ugyanakkor elfecsérelni se akarod az életed egy állásban robotolva, akkor szükséged lesz egy kreatív üzleti koncepcióra, különben eljön a pont, amikor le kell mondanod az álmaidról…

Miután tucatnyi iparágban építettünk már ügyfeleinknek vevőszerző rendszereket,

2018 őszén megcsináltuk a valaha volt leginnovatívabb értékesítési tölcsérünket - Neked!

Ezt az online rendszert gyakorlatilag bárki használhatja, és profitot termelhet vele saját maga számára!

Anélkül építhetsz ki magadnak egy új vállalkozást, hogy fel kellene adnod az állásodat, vagy be kellene zárnod a jelenlegi céged.

A titok a meglévő üzleti modellek kombinálásában van - úgy, ahogy még senki nem csinálta!

Online Marketing

Az online marketingtől lesz a rendszer részben automata.

Kéz érintése nélkül, a nap 24 órájában tudunk ugyanis látogatókat terelni az értékesítési tölcsérekbe.

Fontos: mindenhez adunk profi képzési programot is – nem kell semmilyen végzettség ahhoz, hogy elkezdd!

Affiliate rendszerek

Az affiliate (más néven ajánlói) rendszerek biztosítják azt, hogy nem Neked kell terméket gyártanod vagy beszerezned, hanem egy sokszorosan bizonyított, piacképes terméket tudsz eljuttatni a piachoz – az általunk biztosított eszközök segítségével.

Képzeld úgy el, mintha saját céget csinálnál, de a vevőszerző rendszerek működtetésén kívül mindent kiszerveznél alvállalkozóknak!

Kisker-nagyker modell

Annak érdekében, hogy a jövedelemnek ne a saját időd szabjon felső határt, szükség van arra a hatástöbbszöröző erőre, amit például az MLM rendszerek is használnak.

Azaz az elszámolás hasonlóan több szinten történik, mintha egy nagykereskedésed lenne – ahol a kisker boltok forgalma után kapsz pénzt. De ahol minden kisker bolt egyben nagyker is – azaz kiszolgál vevőket és viszonteladókat is!

I.) Íme a Fusion Marketing

Szász Mátyás: 8 éve foglalkozik cégfejlesztéssel

A fenti 3 elem kombinációjából jött létre a Fusion Marketing, az az innovatív modell, mely

számodra is elérhető közelségbe hozza a jól menő vállalkozásokkal járó kiemelkedő jövedelmet – anélkül, hogy nagy tőkét kellene beinvesztálnod, hogy állandó tűzoltásról szólna az életed, és hogy akár csak egyetlen alkalmazottat is fel kellene venned.

A kulcs ugyanis a kiszervezés! A gyártás, a logisztika, a marketingrendszerek építése – mind-mind a mi dolgunk!

És hogy mi a Te szereped ebben a modellben? Nézd meg a videót, ami tömören bemutatja Neked a Fusion Marketing felülnézetét!

II.) Profi termék nélkül nincs jövedelmező üzlet

Színtiszta zöldség és gyümölcs. Se több – se kevesebb…

Rátaláltunk egy 13 éve a piacon sokszorosan bizonyított, de alulmarketingezett termékcsaládra

Minden StartUp cég álma, hogy olyan termékkel induljon, ami eladható a piacon.

Ha egy cég új termékkel próbálkozik, akkor első körben “validálni” szokták a terméket – azaz megvizsgálják, hogy valóban veszi-e azt a piac.

Nekünk ezen a téren óriási szerencsénk van: egy olyan termékcsalád áll a Fusion Marketing koncepciója mögött, mely már több mint egy évtizede bizonyította, hogy abszolút piacképes – csak kell mögé egy profi marketingrendszer.

Igazi Superfood: színtiszta zöldség és gyümölcs

Magyar szabadalom által védett gyártási eljárás és receptúra teszi igazán különlegessé az InnoFit cég gyümölcskoncentrátumait.

Ez a legegyszerűbb módja, hogy egészségesen táplálkozzunk. Nézd meg a videót, amiből megtudhatod, miért olyan különleges ez a gyártási eljárás.

III.) Üzleti mentor és profi képzési program

Egy 2-3 fős üzleti mentorokból álló csapat fog Neked segíteni az indulásban

Minden üzleti partnerünket támogatjuk az elindulásban. Így Te is profi képzési programot fogsz kapni ehhez a vállalkozáshoz, illetve egy 2-3 fős, tapasztalt üzletemberekből álló csapat segít majd Neked az üzletépítésben!

Gyakorlatilag csak egyetlen döntésre vagy attól, hogy elkezdjünk dolgozni a Te sikereden! Klikkelj és regisztrálj most!

IV.) Kinek mi lesz a dolga?

Ezt mind levesszük a válladról

Most úgy indíthatsz online vállalkozást, hogy a feladatok 90%-át megoldjuk helyetted!

Amikor részese leszel egy ajánlói (affiliate) programnak, akkor már meglévő, bizonyított terméket kell eljuttatnod a piachoz – amihez ráadásul a marketing eszközöket is mi adjuk!

 • A termék 13 éve a piacon van és bizonyít
 • Mi legyártjuk és kiküldjük a vevőnek - azaz a teljes logisztikát és adminisztrációt átvállaljuk
 • Valamint biztosítjuk számodra azokat a marketing rendszereket is, melyekkel vevőket és további partnereket tudsz találni
 • Gyakorlatilag minden rendszert készen kapsz - de persze ha van marketinges tapasztalatod, akár saját honlapokat is készíthetsz (külön engedélyhez kötött)
 • Ezen kívül pedig professzionális képzést biztosítunk, így ha nincs online marketing gyakorlatod, akkor is el tudod kezdeni ezt a vállalkozást

Ez lesz a Te dolgod

Ezt a vállalkozást elkezdve két irányból fog származni bevételed:

 1. Lesz egy közvetlen jutalékod termékeladásból (ez lesz a kisebb összeg)
 2. És lesz bevételed abból is, hogy a rendszer lehetővé teszi, hogy további affiliate partnereket csatlakoztass a programhoz.
 • A Te feladatod az lesz, hogy hirdetésekkel látogatókat terelj a marketing rendszerekbe (képzést, segítséget adunk)
 • Beszélj az érdeklődőkkel, akik maguktól jelentkeztek valamelyik honlapon (erre is megtanítunk)
 • Illetve segítsd az új partnereket az elindulásban (mivel Te magad már végigcsináltad a folyamatot, át fogod látni eddigre)
 • Végül építs nagy csapatot affiliate partnerekből, mert ezzel a hatástöbbszöröző erővel érheted azt el, hogy ne a saját időd limitálja be a megkereshető összeg mértékét!

Kép: Már az indulás első hónapjában több mint 4300 érdeklődőt generáltak az online rendszereink az affiliate partnereink számára!

Amint csatlakozol, a marketing rendszereink elkezdenek Neked dolgozni – a nap 24 órájában!

V.) Mennyi pénz van ebben az üzletben?

Egy igazságos és jövedelmező elszámolási rendszer

Amivel ráadásul úgy tudsz magas jövedelemhez jutni, hogy

 • Nem kell komoly tőkét befektetned (2-300 ezer forinttal már el lehet indulni)
 • Első körben nem kell vállalkozói igazolványt sem kiváltanod (vagy céget létrehoznod) - így kockázat nélkül próbálhatod ki magad
 • Ezáltal úgy építhetsz ki egy második jövedelemforrást, hogy nem kell feladnod a meglévő vállalkozásod vagy állásod (napi 3-4 órában már érdemben végezhető ez a tevékenység)

VI.) Mit szólnál ráadásként egy céges autóhoz?

Az InnoFit cég minden minősült vezetője számára autót biztosít!

A pontos feltételeket majd a leírásban olvasd el, de nagyságrendileg igaz az, hogy ha kiépítesz egy 75-80 fős affiliate partnerekből álló csapatot, akkor a cég egy választásod szerinti céges autót biztosít a számodra – és fél évig fizeti a parkoláson és üzemanyagon kívül az összes költségét!

Természetesen a fél év alatt a minősülésedet meg tudod hosszabbítani, és akkor újabb és újabb fél évre nincs gondod az autóval!

Akár 1-3 hónapon belül új autóba ülhetsz! *

Teljeskörű szolgáltatás

 • Az autó havi bérleti díját a cég állja
 • A szervizköltségeket a cég állja
 • A gumicserét is mi fizetjük
 • Sőt, még országos, éves autópálya matricát is veszünk Neked az autóra
 • Az autót Te választhatod ki egy 1.200-as flottából, minősülés után már másnap érte mehetsz, és magyar rendszámmal hozhatod el
 • És természetesen privát utazásokra is használhatod

* A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért olvasd el az üzletszabályzatot!

Indulj gyorsan, kövesd az útmutatásainkat – és akár 1-3 hónapon belül új autóba ülhetsz.

VII.) Hogyan lehet csatlakozni?

Ha szeretnéd elkezdeni ezt a vállalkozást, az a jó hírünk, hogy a töredékéből ki lehet hozni ahhoz képest, mintha a gyártástól kezdve a logisztikán át a vevőszerzésig mindent házon belül akarnál megoldani.

Egy normál cég (Kft.) megalapítása eleve 3 millió forint, és akkor jönnek még a gyártó gépek sokmilliós költségei, az alapanyag beszerzések, a munkatársak bérei – nem beszélve a honlapok leprogramozásának szintén milliós tételeiről.

A nulláról összerakni egy hasonló jellegű saját vállalkozást tehát legalább 50 millió forint lenne. És ebbe még nem számoltuk bele, hogy az induló tőkéből kell fedezni azt az időszakot is, amíg nem válik profitossá a vállalkozás. Ami lehet pár hónap, fél év, de akár több év is…

A jó hír az, hogy a szükséges kezdőtőke közel sincs az 50 millióhoz

Alapvetően három féle befektetéssel kell számolnod a kezdéskor:

 1. Van egyszer egy “vállalkozás a dobozban”: Azaz megkapod a rendszerünket, a marketingeszközöket, a képzést, ráadásul minden termékből egyet-egyet szintén. Nevezzük ezt induló csomagnak. Ennek a listaára 599 euró, azaz – árfolyamtól függően – olyan 194.000 Ft. (Ez az ár már tartalmazza az áfát.)
 2. Ezen kívül számolni kell legalább az első hónap reklámköltségével: Be kell indítani a rendszereket, meg kell reklámozni a honlapokat. Tapasztalatok alapján erre legalább 30-50.000 Ft-ot, vagy ha gyorsan akarsz indulni, akkor 80-100.000 Ft-ot érdemes szánni. Persze ez a költség nem jelentkezik egyből, és nem is jelentkezik egyszerre.
 3. Egyéb költségek: Végül pedig érdemes a csapaépítés miatt valamennyire megnövekedett költségekkel számolni (üzemanyag, telefon, parkolás, egy-egy üzleti ebéd, vagy kávé…). Első hónapban ha erre félreteszel szintén olyan 30-50.000 Ft-ot, az valószínűleg bőségesen elég lesz. De ugye ezek a költségek sem jelentkeznek egyszerre.

Ha ezeket összeadjuk, kimondható, hogy ezt a vállalkozást (50 millió forint helyett) mindössze 250-350.000 Ft-ból el lehet kezdeni. Ráadásul ennyiből már profin és gyorsan lehet elkezdeni. Ha követed az útmutatásunkat, ezt az összeget az első vagy második hónaptól tiszta profitként ki is tudod venni majd ebből az üzletből. (Természetesen ez nem ígéret, a Te munkatempódon és tudásodon sok fog múlni.)

Csatlakozási feltételek

 • Csatlakozni bármely, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személy tud.
 • Egy embernek egy pozíciója lehet. (Több személy sem birtokolhat egy pozíciót.)
 • A csatlakozás feltétele valamely induló csomag megvásárlása (lásd alul a 3 lehetőséget).
 • Havonta minimális rendelés: 50 pontérték (terméktől függően kb. 40-60.000 Ft) - mely teljes egészében kiváltható a vásárlók által megrendelt termékekkel is, így gyakorlatilag a rendszer használata ingyenessé válik
 • Vállalkozással nem kell az induláskor rendelkezni, de jutalékot csak számla ellenében tudunk kifizetni (lehet egyéni vállalkozás, Bt., Kft.)
 • A csatlakozási kérelmet minden esetben egyedileg bíráljuk el, a regisztráció nem jár annak automatikus elfogadásával.

1) Válaszd ki, melyik csomaggal szeretnél indulni:

A videó részletesen elmagyarázza a csomagok közötti különbséget, és segít kiválasztani számodra a legmegfelelőbbet.

Basic csomag

42.000 Ft helyett
az első 3.000 tagnak:

0 Ft
(119 EUR)
 • 3 pozíció nyitható egyszerre
 • Összes termék

Basic + csomag

148.000 Ft helyett
az első 3.000 tagnak:

0 Ft
(229 EUR)
 • 6 pozíció nyitható egyszerre
 • Összes termék
 • Képzési program

LEADER csomag

194.000 Ft helyett
az első 3.000 tagnak:

0 Ft
(299 EUR)
 • 15 pozíció nyitható egyszerre
 • Összes termék
 • Képzési program
 • Marketing rendszerek

* A feltüntetett árak bruttó árak, már tartalmazzák az áfát és a kiszállítási költséget is!
** A csomagok árai a napi EUR/HUF árfolyamon kerülnek kiszámításra, így kis mértékben eltérhetnek a fenti összegektől.

2) Kattints a gombra és töltsd ki a megjelenő oldalon lévő csatlakozási űrlapot:

Az első 3.000 jelentkező nagy kedvezményekkel indíthatja el az InnoFit vállalkozását! Siess, hogy még bekerülj az élvonalba!

Hasznos infók, linkek, dokumentumok és GYAKORI KÉRDÉSEK

Üzletszabályzat

Amennyiben át szeretnéd tanulmányozni az üzletszabályzatot, akkor az alábbi linken eléred az érvényben lévő dokumentumokat.

Elszámolási rendszer

Ha részletesen szeretnéd megismerni és megérteni az InnoFit jutalékrendszerét, akkor klikk ide és keresd az oldalon a Jutalékszabályzatot.

Termékinfó

Ha a termékekről szeretné többet megtudni, akkor kattints ide és minden szükséges infóval el fogunk látni a döntésedhez.

Igen, lehet: a rendszerünk megkülönbözteti a vevőket és a munkatársakat (affiliate partnereket).

Aki vevő, felé semmilyen elvárásunk nincs, akár egyetlen termékkel is szívesen kiszolgáljuk.

Viszont a vevők is csak affiliate partnereken keresztül juthatnak termékhez  – így ha Te ilyen partner vagy, és vannak vevőid, általuk is szert tehetsz jutalékra, valamint az ő fogyasztásuk beleszámít a Te személyes forgalmadba.

A kiszállítást a GLS végzi, általában a rendeléstől számított 1-2 nap alatt megtörténik a kézbesítés – de a rendeléskor beállíthatod azt a dátumot, ami Neked kényelmes.

A kiszállítás díját minden induló csomag esetében a cég átvállalja tőled! (Ugyanez érvényes majd minden havi rendelésedre, amennyiben az eléri az 50 pontot.)

A havi kötelező fogyasztás 50 pont. Ez – attól függően, hogy milyen termékekből válogatod össze – bruttó 40 és 60 ezer forint közé fog esni kb.

Az első hónapban az induló csomag a kötelező 50 pontot le fogja fedni (a legkisebb csomag 50 pontos, a középső 60, a LEADER csomag 80) – tehát az első hónapban elég az induló csomagot megvenni.

Az ezt követő hónapokban a termékeket tetszőleges összetételben válogathatod majd össze.

Ezen kívül a Te linkeden keresztül érkező vásárlók fogyasztása is beszámít a kötelező forgalomba, így ha van 3-4 vevőd, gyakorlatilag ezzel le is fedted az 50 pontot.

A jutalékodat számla ellenében tudjuk kifizetni (megfelel KATA-s egyéni vállalkozás, Bt., Kft., stb.)

Ezen kívül ún. “aktív” státuszt el kell érni, hogy valaki jogosult legyen jutalékra.

Ennek 2 feltétele van:

 1. Havi 50 pontos aktivitás (személyes fogyasztás + személyes vevőforgalom) – összesen kb. 40-60.000 Ft
 2.  Negyedévente szponzorálni egy új affiliate partnert. (Erre azért van szükség, mert ha valaki ezt nem teszi meg, akkor ő gyakorlatilag inaktív, azaz sokkal inkább csak vásárló – és ne foglalja a helyet a frontjaidon.)

Nem veszik el – folyamatosan nyilvántartjuk a webirodádban. Amikor számlaképes leszel, visszamenőleg is, egyben felveheted az egészet.

A jutalék összege nettó, azaz ha alanyi mentes vagy (KATA-s vállalkozás, vagy alanyi mentes cég például), akkor ezt az összeget fizetjük ki.

Ha áfakörös a céged, akkor pedig erre az összegre még áfa épül.

Természetesen! Mivel a vásárlók nem vesznek részt a jutalékprogramban, így ők mindvégig “0%-os” szinten maradnak – ezért a saját jutalékszintednek megfelelő teljes összeget megkapod az ő forgalmuk után.

Ezt a pénzt szintén hónap végén írjuk jóvá a webirodádban.

Bár elsőre úgy néz ki, mintha ez az üzlet magától épülne, ez koránt sincs így. Itt is kell dolgozni, csak épp abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem fogynak el a lehetőségeink a névlistánk kimerülésével.

A munkád 4 legfontosabb része a következő lesz:

 1. Hirdetésekkel látogatókat kell terelni a weboldalakra
 2. Fel kell venni a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akik jelentkeznek
 3. Aki regisztrál, el kell indítani
 4. És az induló munkatársaidból csapatot kell kovácsolni

Természetesen mindenben segítünk:

 • Kulcsrakész eszközökkel,
 • Profi képzésekkel (online és élő)
 • Mentori támogatással.

Induláskor egyedi ajánlói linkeket fogsz kapni, melyeket a rendszerünk pontosan tud mérni. Így amikor egy feliratkozó vagy regisztráló megjelenik a rendszerünkben, akkor egyértelműen látszik, hogy kinek a hirdetésére/ajánlására iratkozott fel.

Ehhez külön engedély kell – de amennyiben rendelkezel marketinges tapasztalattal, minden esély megvan rá, hogy megkapd majd ezt a felhatalmazást. Így a saját ötleteidet is meg fogod tudni valósítani – minden mást az InnoFit biztosít a számodra!

Természetesen mindenre megtanítunk – akár egész kezdő szinttől indulva.

A képzés díja a LEADER és a Basic + csomagokban benne van – tehát onnantól kezdve díjmentes!

Ha a sima Basic csomagot választanád, akkor csak plusz díjfizetés ellenében fogsz tudni részt venni a képzéseken.

LEADER vagy Basic + csomaggal indulva hosszú távon lényegében milliós értéket kapsz képzés formájában. Két szakmát is profin meg fogsz tanulni (online marketing és hálózatépítés-csapatvezetés).

Tapasztalatok alapján az a leghatékonyabb, aki kombinálja a hagyományos hálózatépítést az online hálózatépítéssel.

Sokkal gyorsabban lehet ugyanis úgy indulni, ha valaki egyből helyzetbe hozza 3-5 ismerősét, és együtt kezdik el használni az online eszközöket!

A legjobb úgy hozzáállni, hogy ha valaki megmozgatja a baráti körét, elindul egy kis csapattal és mire elfogy a névlistája, online akár egy több száz fős listát tud kiépíteni, és van hova tovább menni!

Az online rendszerek meg tudják oldani, hogy a lehetőségek nem fogynak el a névlista kimerülésével – gyakorlatilag a teljes internet a névlistánk!

Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a programhoz, még nem – viszont jutalékot csak számla ellenében tudunk kifizetni.

Csomagot a későbbiekben is lehet fölfelé módosítani (upgradelni), de ilyen esetben nem a két csomag közötti különbözetet, hanem a magasabb csomag teljes listaárát kell majd kifizetni. Ezért érdemes inkább elsőre megfontoltan választani.

Jelentkezni az oldalon található Regisztrációs gomb segítségével lehet. Ha rákattintasz, meg fog jelenni egy űrlap – azt kell majd kitölteni.

A jelentkezés beérkezik hozzánk és a leendő mentorod fel fogja venni Veled a kapcsolatot egy felvételi elbeszélgetés erejéig.

Amennyiben mindketten úgy ítélitek meg, hogy Neked való ez a vállalkozás és mi is Téged kerestünk, akkor véglegesítjük a jelentkezésed – és ekkor kell az induló csomag díját is rendezni.

Az InnoFit-hez mindenki csak a saját nevén tud csatlakozni. Azaz sem cég, sem házaspár nem birtokolhat egy pozíciót – csakis olyan, 18. életévét betöltött természetes személy, aki rendelkezik magyarországi lakcímmel.

Egy embernek egy pozíciója lehet. Az üzletszabályzat tilt mindennemű trükközést. Mi egy teljesen átlátható és igazságos rendszert építünk és ilyen embereket keresünk ehhez a projekthez!

Mivel magánszemélyként tudsz csatlakozni – annak érdekében, hogy ne legyen a pozíció tőled elidegeníthető – ezért Te fogsz számlát kapni és nem a céged. Ezért az induló csomagot (és a későbbi vásárlásokat) a vállalkozásodban nem fogod tudni elszámolni.

Fizetni csak online, bankkártyával tudsz.

Mivel online üzletet építünk, nincs és nem is lesz sem átutalásos, sem utánvétes lehetőség. Mi a jövőt építjük!

Ha szigorúan nézzük, akkor olyan 38-39.000 Ft-tal el tudsz indulni.

De ez csak a legkisebb csomag – képzési program és automata marketing rendszerek nélkül.

Ha profi vállalkozást akarsz építeni, akkor a LEADER csomagot érdemes választanod ami – euró árfolyamtól függően – olyan 96-97.000 Ft.

Viszont jó ötlet még reklámra és egyéb költségekre is tartalékolni.

Tehát a válasz az, hogy ezt a vállalkozást olyan 38.000-350.000 Ft-ból lehet elindítani.

Ez a minimum és a maximum összeg.

Ugye minden induló csomagnál adott, hogy mennyi front munkatársat csatlakoztathatsz magadhoz egyszerre.

Amikor ezen affiliate partnerek legalább kétharmada (3-nál 2, 6-nál 4, 15-nél 10) elérte az ún. Team Leader vagy magasabb szintet (400 pont, azaz pl. ő + 4 munkatárs), akkor Te a csomagodnak megfelelő újabb front-pozíció sort nyithatod.

Tehát kapsz újabb 3/6/15 pozíciót.

Ha azelőtt jönne be a 16., 17., stb. partner, hogy megkaptad volna az új pozíciókat, akkor őket a struktúrában lefelé elhelyezheted.

Lehet, de mi azt javasoljuk, hogy ha ismerőst hozol be, őt mindenképp magadhoz csatlakoztasd, mert ő hozzád fog kötődni.

Aki viszont az interneten talál ránk, számára itt mindenki amúgy is új, ezért őt át lehet adni a struktúrában lefelé.

A mi szabályzatunk nem tiltja, hogy másik MLM cégben tag legyél – mint ahogy egy embernek lehet több vállalkozása is egyszerre.

Amit viszont tilos és etikátlan is, hogy a régi csapatodnak ajánld az InnoFitet vagy az itteni munkatársaknak ajánlj egy másik üzletet.

A kettőt függetlenül kell kezelni egymástól – és egy ponton talán érdemes elköteleződnöd valamelyik irányba, mert akkor fog igazán jól működni.

Ha valaki nem teljesíti az aktivitás két feltételét (havi 50 pontos vásárlás vagy termékforgalmazás, illetve negyedévente egy szponzorálás), akkor a rendszer visszaminősíti vásárlóvá.

Ezt a szponzora kérésére el lehet kerülni – ha a szponzora kérvényezi, hogy ne minősítsék át az illetőt, kaphat 3 hónapos türelmi időt – így nem veszti el az addig kiépített csoportját.

Viszont ameddig így fel van függesztve az aktív tagsága, nem csatlakoztathat magához újakat.

Természetesen abban a pillanatban, hogy megveszi az 50 pontos aktivitását, máris csatlakoztathatja a következő affiliate parterét.

Bármely három, egymást követő hónap alatt kell két feltételt teljesíteni:

 1. Ki kell nevelni 3 Bronze Manager csoportot (ez kb. 15-15-15 fő)
 2. És kell összesen – legalább az egyik hónapban – 6.000 pont forgalom (ez összesen 75 új LEADER csomagos indulónak felel meg.)

Tehát gyakorlatilag egy 75-80 fős csoporttal a minősülés elérhető akár az első hónapban is – ha valaki gyorsan indul.

Természetesen ha az első 3 hónapban nem sikerült minősülni, semmi pánik, akkor majd a második-harmadik-negyedik hónapban. És így tovább – bármely, egymást követő három hónapban lehetőséged van teljesíteni a két feltételt, végső határidő nélkül.

Bár a minősülésre 3 hónap áll rendelkezésedre, nem kell az időszak végét megvárni, ha hamarabb is teljesíted a programot.

Amikor megvan a minősülés két feltétele, szó szerint másnap mehetsz átvenni az autót.

Ráadásul Magyarország több pontján lehetőséged van erre, nem kell feltétlenül Budapestre jönni ezért.

A minősülésed követően a cég fél évig fizeti az autó összes költségét – a tankoláson és parkoláson kívül:

 • Szerviz
 • Gumicsere
 • Assistance
 • Autópálya matrica (!)

Fél évig tehát nincs gondod az autóra. És így tehát 6 hónapod van, hogy a minősülést meghosszabbítsd. Amihez elég egy új Bronze Manager vonal kinevelése.

Ebben az esetben az autóprogram összegének harmadát kapod meg – amennyiben vállalod, hogy a meglévő autódra kiteszed az InnoFit matricáját.

Csak simán az autóösztönzőt nem lehet pénzre váltani.

A csoportforgalmad 2,3%-át fizeti ki a cég keretösszegként, amennyiben a szerződött flottakezelő partnerünktől (Hertz) kihozol egy autót.

És a jó hír az, hogy akkor is megkapod ezt a keretösszeget, ha kevesebbe kerül a kiválasztott autó havidíja – így – képletesen szólva – még benzinre is fog maradni!

Illetve a másik oldalról nézve: olyan autót is választhatsz, ami többe kerül, mint ezt a keretösszeg, ha kipótolod a különbözetet.

Ezen kívül a választott autót bármikor cserélheted, akár hónapról hónapra lépkedhetsz feljebb egy-egy kategóriát, vagy kipróbálhatsz több típust és modellt – a kedved szerint!

Egy nagyjából 1.000-1.200-as flottából választhatsz, ahol egyik autó sem öregebb fél évesnél! Pár hetes, pár hónapos autókról beszélünk, néhány ezer kilométerrel…

InnoFit | Lépj új szintre!

© 2018. Innofit-Team Kft. | Minden jog fenntartva!